SAİME SULTAN’A KÖR DÜĞÜMÜNE BAKANLIK MÜJDESİ

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binasında yaşanan kördüğüm, Bakanlık tarafından sona erdiriliyor. 2011 yılında hayırsever işadamı tarafından başlatılan ve sonrasında yaşanan sıkıntılarla beraber günümüze kadar inşaat halinde kalan binanın İl Milli Eğitim yatırım programına alınarak Bakanlığa aktarıldığı öğrenildi.

Yayınlama: 11.01.2016
422
A+
A-

2011 yılında hayırsever işadamı tarafından başlatılan ve yaşanan sıkıntılar sonucunda 2016 yılına girilmesine rağmen halen kaba inşaat şeklinde bulunan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası konusu resmen Milli Eğitim Bakanlığı’nda

 

GÖZLER BAKANLIKTA






İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce İle aktarına 6 proje arasından 3 projenin seçildiği ve bu 3 projeden bir tanesi olan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası konusunun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Milli Eğitim Bakanlığına iletildiği öğrenildi.

 

6. YILINA DOĞRU KOŞUYOR

2011’de yapılan çalışmanın aynı yıl içerisinde durdurulması sonucu kaba inşaat halinde kalan ve bu eğitim öğretim yılı ile birlikte 5. yılını deviren inşaata bir çivi bile çakılamazken konunun Bakanlığa ulaştırılması ile gelecek olumlu bir sonuçla beraber binanın 2015-2016 eğitim öğretim sezonu sonunda inşaat çalışmalarına hız kazandırılarak bir sonraki eğitim öğretim sezonuna yetiştirileceği belirtiliyor.

 

MEZUNLAR “TİCARET” İSTİYOR

Meslek liselerinin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi statüsüne geçmesinin ardından İnegöl’de Kız Meslek Lisesi ile beraber İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adını alacak olan Ticaret Lisesi’nin hayırseverin ek bina çalışmalarını başlatması üzerine Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ismini aldığı öğrenilirken normalde isim değişikliğinin hayırseverin şartnamede üzerine düşen yükümlülükleri tamamlamasının ardından yapılması gerektiği öğrenildi. İyi niyetten ötürü erken gerçekleştirilen isim değişikliğinin yanı sıra hayırseverin inşaatı tamamlayamaması da isim hakkını havada bıraktı. Okulun eski mezunlarının ise lisenin Ticaret Lisesi olarak İnegöllü özdeşleştiğini ve eski ismini geri almasını istedikleri gündeme geliyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş