Şampiyon sporcudan Yücel’e ziyaret

1988 Erzurum doğumlu olup ilk orta ve lise eğitimini İnegöl’de tamamlayan ve İnegöl de ikamet eden milli maratoncu Üzeyir Söylemez, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel’i makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 30.12.2015
457
A+
A-

Ziyarette açıklamalarda bulunan Yusuf Şevki Yücel, “Bu ziyaretten son derece memnun oldum, Üzeyir ile İnegöl Lisesinde öğrenciyken, ben de okulun müdürüydüm ve okulda sevdiğim öğrencilerimden biriydi. Üzeyir’in Okul yıllarında da şimdiki gibi ahlaklı ve başarılı bir sporcu idi, başarılarını bu vesileyle takip ediyorum. Ve artarak devam edeceğini biliyorum. İnegöl’den çıkan bir dünya şampiyonu olarak tarihe geçmesini diliyor, kendisine dua ediyorum. Bu ziyaretten dolayı da kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Üzeyir Söylemez ise, “Lise yıllarımda okul müdürümüz olan şimdi de İLÇEMİZİN SPOR MÜDÜRLÜĞÜ görevini yürüten Yusuf Şevki Yücel hocamı ziyarete geldim. Lise yıllarımda da kendisini çok sever, sayar takdir ederdim. Bizlere çok emeği geçmiştir. 2008 Avrupa Kulüpler Gençler Şampiyonluğu, 2010 Almanya da Köln Yarı Maratonu 1.lik, 5 kez Türkiye Şampiyonluğu, Balkan gençler şampiyonluğu, Balkan maraton 3’lüğü, Dünya Dağ Koşusu takım olarak dünya 4.’lüğü, Belgrad Maratonu 6.’lığı, Türkiye Salon şampiyonluğu, 3000 Metre Wodafone istanbul Yarı Maratonu Türkler 1.’liği, Köln’de düzenlenen ve dünyanın çeşitli ülkelerinden atletlerin katıldığım 21 kilometrelik yarı maratonda 1:09’luk derece ile 7.’lik, başarılarımın bazıları. Antalyanin Akseki ilçesinde dünya Şampiyonası seçmesinde milli takıma girmeye hak kazandım.  2016 Rio Yaz Olimpiyat Oyunları hazırlık kampı için Antalya’da hazırlıklarıma devam edeceğim. Bu sene başından beri de Trabzonspor Kulübü ile anlaştım. Artık yarışmalara Trabzonspor kulübü adına katılacağım. Ben bu vesileyle hem müdürümüz Yusuf Şevki Yücel’e, hem de bana bu spora başlamamda ve devamında büyük katkısı olan Osman Gümüş hocama teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş