Seçim galibi muhtarlara yemekli kutlama

Türkiye Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde seçimleri kazanarak muhtar olan İnegöl merkezdeki 21 mahallenin muhtarını tebrik etti.

Yayınlama: 07.04.2014
982
A+
A-

Mahalle muhtarları ile önce Osmaniye Mahalle muhtarlığı önünde toplanan Kahyaoğlu, burada hatıra fotoğrafı çekindikten sonra muhtarları Besler-2 İnegöl Köftecisinde ağırladı.

 

İLGİ ALAKALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ






Osmaniye Mahalle Muhtarlığı önünde bir açıklama yapan Muhtarlar Birliği Derneği İnegöl Şube Başkanı Halim Yiğit şunları dile getirdi: Mahalli idareler seçimleri sona erdi. Bizler merkeze bağlı 21 mahalle muhtarı olarak bugün muhtar arkadaşlarımızla bir araya geldik. İnegöl Muhtarlar Birliği Derneğimizin bağlı olduğu ve içimizden biri olan Muhtarlar Birliği Federasyonumuzun Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu, bugün bizleri kutlamak için geldiler. Biz yöneticiler olarak Muhtarlar Birliği Derneği olarak federasyon başkanımıza bu ilgi alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalle muhtarlarımız ve mahalle olan köylerimizin muhtarlarına da görevlerinde başarılar diliyorum.

 

DOSTLUKLAR SÜRDÜRÜLMELİ

Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu ise zor bir dönemde, zorlu çekişmelerin yaşandığı yerel yönetimler seçiminin geride kaldığını hatırlatarak şunları dile getirdi: Seçimi kazanan ve kaybeden arkadaşlarımızın dostluklarını sürdürmeleri, bizlere en yakışanı olacaktır. Zira sağduyunun hâkim olamadığı bazı durumlarda yaşananlar hepimizi derinden üzmüştür. Bu üzücü olaylarda vefat edenlere Allah’tan rahmet, kalan yakınlarına sabırlı ve itidalli olmalarını diliyorum. Görevde iken aday olup, hizmeti başkalarına devreden arkadaşlarımıza, şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı minnettarız. Dostluk kapılarımız kendilerine her zaman açıktır. Seçilemeyen adaylarımıza yaşamlarının bundan sonraki dönemlerinde kendilerine sağlık, sıhhat içinde sevdikleri ile birlikte güzel günler diliyoruz. Seçimlerde galip olup ilk kez göreve gelen arkadaşlarımıza da Muhtarlar Birliği Derneklerinin kapısı sonuna kadar açıktır. Bizlerle önceden de çalışan arkadaşlarımızın da bildiği gibi çözümler noktasında tecrübelerimiz ve her tür yardımlarımızla 7 gün 24 saat yanlarındayız. Aynı çatı altında birlik ve beraberliğin zorluklara karşı direncimizi arttıracağına ve hedeflerimize ulaşmamız için, birliğin gücümüze güç katacağına inanarak kurduğumuz bu derneğe, böyle düşünen her arkadaşımızı bekliyoruz. Güven tazeleyen muhtarlarımız da hiç ara vermeden yollarına daha da hızlı devam edeceklerdir.

 

 

Bu seçimde göreve yeni gelen ya da güven tazeleyen belediye başkanları ile meclis üyeleri ve birlikte güçlü Türkiye için çalışacak herkese başarılar dilediğini ifade ederek konuşmasını sürdüren Kahyaoğlu, “Halka hak ettiği güzellikleri sunacak her hizmet adamına başarılar diliyorum. Ayrıca bu seçimlerin Türk halkına hayırlar getirmesini en kalbi duygularımla samimiyetle diler, sevgiler ve saygılar sunarım” ifadelerinde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş