“Seçmenin kararına saygı duyuyoruz”

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütcü, seçim sonuçlarının ardından yazılı basın açıklamasında bulunarak, “Seçmenin kararına saygı duyuyoruz” dedi.

Yayınlama: 03.11.2015
399
A+
A-

Ertan Sütcü, yazılı basın açıklamasında seçmenin kararına saygı duyduklarını ve kendilerine bu seçimde yıldırma politikasının uygulandığını ifade etti.

 

DOĞRUSUNU GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ






Stücü, yazılı basın açıklamasında, “Öncelikle gerçekleştirmiş olduğumuz 26.Dönem Milletvekili seçimlerinin ve sonuçlarının hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum. Seçim sonuçlarının değerlendirilmesinden önce seçim öncesi süreç hakkında bir açıklama yapmak istiyorum. Saadet Partisi Kurulduğu günden bu yana hiç bir şekilde devlet hazinesinden 1 kuruş dahi seçim yardımı almamıştır. Tamamen teşkilat mensuplarının kendi kısıtlı imkânlarıyla oluşturdukları bütçe ile propaganda yapılmıştır. Maddi boyutta sıkıntı yaşandığı böylesine durumlarda bile canını dişine takarak çalışan teşkilat mensuplarımız, hem mallarıyla hem bedenen çalışmalarıyla inandıkları davaya hizmet etmişlerdir. Aslında bu belirttiklerimiz bizlerin her seçim süresince ve de seçim olsun olmasın tüm çalışmalarda gösterdiğimiz gayretimizdir.  Ancak bu seçimde bizlerin üzerinde kurulan baskı ve yıldırma politikası en üst safhada olmuştur. Bizler her  şeye rağmen yüzümüzden tebessümü, dilimizden tatlı sözü eksik etmedik. Bundan sonra da böyle olacaktır. Biz yine de seçmenin kararına saygı duyuyoruz. Yeni dönemde seçilmiş olan meclisimizin bu milletin hayrına kararlar almasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Milli Görüş’ün değişmez ilkelerinden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Derdimizi, mesajımızı en üst perdeden halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Yanlış gördüğümüze yanlış diyerek doğrusunu göstermeye devam edeceğiz”

 

MEVLÂ GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

“Saadet Partisi olarak diyoruz ki: mevsimlik değiliz. Ülkemiz ve yeni bir dünya için çalışmaya devam edeceğiz. Bunu kesinlikle slogan olsun diye söylemiyoruz. Buna inancımız tamdır. İnançla yürümeye devam edeceğiz. Son olarak diyoruz ki: Hak şerleri hayreyler, zannetme ki gayreyler, arif onu seyreyler; Mevlâ görelim neyler neylerse güzel eyler” ifadelerine yer verdi” ifadelerine yer verdi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş