İnegöl enlerini seçiyor

İYGD’nin İnegöl Belediyesi işbirliği ile bu yıl ikincisini düzenlediği “İnegöl’ün Enleri” projesi start aldı. 10 kategoride İnegöl’ün enlerinin belirleneceği yarışmada, İnegöl’ün en iyi siyasetçisinden sporcusuna, kadın girişimcisinden STK’sına kadar İnegöl’ün değerlerini www.inegolunenleri.com adresinden internet üzerinden yapılacak oylama ile ilçe halkı belirleyecek.

Yayınlama: 10.11.2015
1.591
A+
A-

İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği’nin (İYGD) ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediği “İnegöl’ün Enleri” projesi, ikinci yılında tamamen yenilenerek ve kapsamı genişletilerek gerçekleştirilecek. Bu yıl internet üzerinden yayınlanacak anketle halk oylaması ile belirlenecek olan İnegöl’ün Enleri, oylamanın gala gecesinde sürpriz bir simge ile ödüllendirilecek.

 

OYLAMA 33 GÜN SÜRECEK






Komisyon tarafından belirlenerek ankette oylamaya sunulan; Yılın En İyi Kurumu, Yılın Yerel Siyasetçisi, Yılın Esnaf Odası, Yılın İnegöl’e Değer Katan STK’sı, Yılın Hemşeri Derneği, Yılın Spor Kulübü, Yılın Kadın Girişimcisi, Yılın İnegöl’e Değer Katan Firması, Yılın Gazetecisi ve Yılın Bürokratı kategorilerinden yer alan isimler ve kurumlar, İnegöl halkı tarafından oylanacak. İnegöl Belediyesi işbirliğinde; Angelacoma Hotel, Baykan İnşaat ve Karamehmet Petrol destekleriyle gerçekleştirilen İnegöl’ün Enleri oylaması 10 Kasım 2015 Salı (yarın) başlayacak. Oylamalar 33 gün sürecek ve oy kullanma işlemi 13 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

 

SÜRPRİZ ÖDÜL

25 Aralık akşamı ise İnegöl’ün Enleri oylamasının gala gecesi gerçekleştirilecek. Gala gecesinde oylama sonucunda dereceye girenlere, İYGD tarafından hazırlanan İnegöl’ü simgeleyen sürpriz bir ödül verilecek.

 

PROJENİN TANITIMI YAPILDI

Oylaması yarın başlayacak olan İnegöl’ün Enleri yarışmasının tanıtımı, bugün Angelacoma Hotel’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile duyuruldu. Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri ile sponsor firma temsilcilerinin katıldığı basın toplantısında, İnegöl’ün Enleri projesi tanıtıldı.

 

Basın toplantısında konuşan İnegöl Yeni Gazetecileri Derneği Başkanı İhsan Balakuş, “Derneğimizin geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği İnegöl’ün Enleri programının ikincisinin duyurusu için bugün bir aradayız. İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği organizasyonunda, İnegöl Belediyesi, Baykan İnşaat, Angelacoma Hotel ve Karamehmet Petrol destekleriyle gerçekleştirilecek olan İnegöl Enleri programının kapsamı bu yıl daha da genişletilerek halk oylaması şeklinde yapılacak. İnegöl’ün Enleri programı kapsamında; 10 kategoride; Yılın En İyi Kurumu, Yılın Yerel Siyasetçisi, Yılın Esnaf Odası, Yılın İnegöl’e Değer Katan STK’sı, Yılın Hemşeri Derneği, Yılın Spor Kulübü, Yılın Kadın Girişimcisi, Yılın İnegöl’e Değer Katan Firması, Yılın Gazetecisi, Yılın Bürokratı olarak halk oylaması ile belirlenecek” dedi.

 

“İnegöl’ün Enleri programını düzenlemedeki amacımız, ilçemizin gelişimine farklı alanlarda yaptıkları faaliyetlerle katkıda bulunan kişi, kurum ve kuruluşlara İnegöl adına şükranlarımızı sunmak ve bu kişi ve kurumları İnegöl’e duyurmak adına bu programı tertip ettik” diyen Balakuş, “Aynı zamanda İnegöl’ün aktif isim ve kurumları da bu oylama ile belirlenmiş olacak” ifadelerinde bulundu.

 

OYLAMA ÜCRETSİZ

Balakuş, İnegöl’ün Enleri yarışmasının oylamasının 10 Kasım 2015 Salı (yarın) başlayacağını ve 13 Aralık 2015 günü sona ereceğini belirterek, “Oylama İnegolunenleri.com adresinden yapılacaktır. Oylamalar kategori kategori yapılıp, oy kullanmak isteyen herkes tüm kategorilerde seçim yapmak zorundadır. Ayrıca oylamanın güvenliği için oy kullanma işlemi sırasında cep telefonunuza gelecek mesajdaki kodu girmeniz gerekmektedir. Bu işlem tamamen ücretsizdir. Aynı telefon numarası üzerinden sadece bir oylama yapılmaktadır. Bu da oylamanın güvenliğini sağlamak için alınmış bir tedbirdir. İnegöl halkının ilçemizin dinamiklerinin belirleneceği oylamaya katılmalarını önemle rica ederken, davetimize katılan siz değerli meslektaşlarımıza ve sponsorlarımıza da teşekkür ederim” dedi.

 

FARKINDALIK OLUŞTURACAK

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise “Bizler de bu projenin bir ortağı ve paydaşı olarak burada bulunuyoruz. Daha önce bildiğim kadarıyla şehrimizde gerek internet üzerinden gerekse de yüz yüze olmak üzere farklı anketler yapılmıştır. Ama burada özellikle birden fazla kategoride ve internet üzerinde güvenliği de düşünülerek herkesin birer oy kullanabileceği bir organizasyon yapılarak güzel bir proje ortaya çıkarılmıştır. Burada nihayetinde 10 kategoride belirlenen kriterler neticesinde adaylarımız var. Bu adaylarla ilgili de hemşerilerimiz, vatandaşlarımız oylamalarını yapacaklar. Nihayetinde bir güzelliğe vesile olacağını düşünüyorum. Bu projenin bir farkındalık oluşturacağını düşünüyorum. Aynı zamanda bu bizim birlik beraberliğimize ve ortak sinerjimize de katkı sunacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Açıklamalar sonrası oylamanın yapılacağı www.inegolunenleri.com adresine girilerek oy kullanma işlemi ve sitenin güvenliği test edildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş