Şehit haberleri normal karşılanıyor

MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, Türkiye’nin son 6 ayda 290 Şehit verdiğini belirterek, Şehit haberlerinin normal karşılandığını ifade etti.

Yayınlama: 12.02.2016
433
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, Türkiye’nin son 6 ayda 290 şehit verdiğini ve toplumun her gün 4-5 şehit vermeyi normal karşılamaya başladığını belirterek hükümete tepki gösterdi.

 

“ŞEHİT HABERLERİ NORMAL KARŞILANMAYA BAŞLANDI”






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram, “25 Temmuz 2015 tarihinden bu yana toplam 290 Asker ve Polisimiz şehit oldu. Rabbim şahadetlerini kabul etsin. Şehitlerimizin mekânları cennet olsun. Son 24 saat içerisinde 11 şehit haberi daha almış bulunmaktayız. Toplumumuz her gün 4-5 şehidi artık normal karşılamaya başladı. Bir nevi alıştık artık. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi ‘Şehit vermekten daha acı bir durum varsa o da şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmaktır.’ Evet… Ne acıdır ki şehitlerimiz medya sayesinde kimsenin ilgi alanına giremiyor. Son 6 ayda tam 290 şehidimiz var. Tekrar ediyoruz. Tam ‘İki Yüz Doksan Şehit’. Toplumumuz öyle bir uyuşturulmuş ki kimse farkında değil. Bizlerin ‘İhanet Süreci’ dediğimiz AKP’nin ise ‘Çözüm süreci’ olarak adlandırdığı sürecin sonuçlarını Güneydoğu’daki bazı şehirlerde çok açık bir biçimde görüyoruz. AKP milletvekilleri ve yöneticilerinden ses çıkmıyor. Buradan AKP İnegöl İlçe Başkanı, yöneticilerine ve milletvekillerine soruyoruz. Siyasi menfaat uğruna ballandıra ballandıra anlattığınız çözüm süreci zehirli meyvelerini vermektedir. Memnun musunuz? Kimseden neden ses çıkmıyor? Ülkenin içindeki vaziyetin bugüne kadar süren AKP politikalarından kaynaklandığını AKP’li yöneticilerde bilmektedirler ancak AKP’li yöneticiler bu vaziyet ile yüzleşmekten korkmaktadırlar. Şöyle ki; kimisi ekonomik olarak kimisi ise hain veya paralel yaftası yememek için ses çıkaramamaktadır. Bizim AKP’li yöneticilerden beklentimiz şudur; eğer içlerinde birazcık vatan, millet ve bayrak sevdası varsa yanlışlarından dönmeleri ve istifa etmeleridir. Hiç kimsenin şehit kanlarına göz yummamalarını ve şahsi ikballerinin,  ülke istikbalinden ön planda tutmamalarını beklemekteyiz” dedi.

 

HALKIN ZEKÂSIYLA ALAY ETTİLER

“Artık şehit haberleri gelmeyecek, analar ağlamayacak” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Bayram, “Halkımız ülkenin nasıl bir uçuruma sürüklendiğini görmeli ve aydınlatılmadır. Hiç kuşkusuz zaman bizi haklı çıkartırken, bazıları ise yine ‘kandırıldık’ diyeceklerdir. Bizim içimiz parçalanıyorken bir yandan seçim öncesinde AKP’nin kaybetmesi durumunda ‘Tel Aviv’den sevinç çığlıkları yükselecek ve havai fişekler patlayacak’ diyenler İsrail ile seçim sonrası izlenen dostane ilişkiler konusunda ne düşünmektedirler?” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş