Gazeteciler Derneği kongresini gerçekleştirdi

İnegöl Gazeteciler Derneği’nin olağan genel kurulu yapıldı. İhsan Balakuş’un güven tazelediği kongrede yönetimde ise isimler değişti. Kongrede derneğin isminde de değişikliğe gidildi.

Yayınlama: 19.01.2016
464
A+
A-

İnegöl Gazeteciler Derneği’nin olağan genel kurulu yapıldı. 2009 yılında Yahya Balakuş’un kurucu Başkanlığında hayata geçirilen İnegöl Gazeteciler Derneği’nin 3’üncü olağan genel kurulunda, İhsan Balakuş 2’nci kez Başkanlığa seçildi.

 

DERNEK İSMİ DEĞİŞTİ






34 üyeden 27’sinin katılımıyla yapılan kongrede, 27 üyenin tamamının oyunu alan İhsan Balakuş, güven tazeledi. Kongrede derneğin isminde de değişikliğe gidildi. Kurulduğu dönemde İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği ismini alan dernek, kongrede yapılan görüşme ve alınan ortak kararla bundan sonra İnegöl Gazeteciler Derneği (İGD)  ismi altında faaliyetlerini sürdürecek.

 

İNEGÖL İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Genel kurul sonrası bir açıklama yapan İnegöl Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaptı. Kamuoyunun bilgilendirilmesi konusunda basın mensuplarının önemli bir rol üstlendiğini kaydeden Balakuş, “İnegöl basını da işini gerçekten iyi yapan kaliteli kadrolara sahip. Bu anlamda şehrimiz oldukça şanslı. Bir yandan basın kuruluşları görevlerini en iyi şekilde icra ederlerken, bir yandan da biz dernek olarak İnegöl’e nasıl değer katar, nasıl bir katkı sağlarızın derdindeyiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da İnegöl Gazeteciler Derneği İnegöl için çalışmaya devam edecektir” dedi.

 

ALTIN ÇINAR DEVAM EDECEK

Balakuş, derneğin en etkili faaliyetlerinden biri olan ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen İnegöl’ün Enleri yarışması ile Altın Çınar Ödül töreninin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini de söyledi. Balakuş, bunun yanında farklı etkinliklerin de hazırlığında olduklarını duyurdu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

İhsan Balakuş Başkanlığındaki İnegöl Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Hasan Avcıbaş, Adnan Beceroğlu, Onurhan Bayraktar, Uğur Güleç.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş