Selami Tekin görevinden ayrıldı

Hocaköyspor Kulüp Başkanı Azmi Numal, bazı açıklamalarda bulunarak sadece kendi mahallelerinde bulunan çocukların futbol takımında oynaması gerektiğini söylemelerinden dolayı, Teknik Direktör Selami Tekin’in görevinden istifa ettiğini ifade etti.

Yayınlama: 14.04.2016
437
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hocaköyspor Kulübü Başkanı Azmi Numal, “2015-2016 futbol sezonuna Teknik Direktörlük görevine Selami Tekin’i getirerek başladık. Sezonun ilk yarısını 4.sırada bitirdik. Sezonun ikinci yarısında güçlü rakibimiz Yolörenspor takımıyla karşılaştık ve maçı 5-3 kaybettik. Maçta çıkan üzücü olaylar nedeniyle tüm futbol severlerden özür diliyorum. Bu maçtan sonra takımımızın hocası Selami Tekin bizim mahallemizdeki futbolcuların ağırlıklı oynamasını istediğimizden dolayı kendisi teknik direktörlük görevinden istifa etmiştir. Kendisine spor hayatında başarılar dilerim”

 

MAHALLEMİZDEKİ FUTBOLCULARLA DEVAM EDECEĞİZ






“Hocaköyspor olarak bizim hedefimiz ligi şampiyon bitirmekten ziyade, mahallemizdeki gençleri kazanmak olduğunu her fırsatta belirtmiştik. Şimdi geriye kalan maçlarımızı mahallemizdeki futbolcularla devam edeceğiz”

 

YAŞ SINIRLAMASI GETİRİLMELİ

“Ben 2. Amatör Kümede yaş sınırlaması getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimiz İnegöl’ümüz de 2. Amatör Kümede fevkalade mücadele edecek güçte olduklarına inanıyorum.  Gençlerimizi 2. Amatör Kümede futbola kazandırabiliriz”

 

BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ

“Hocaköyspor olarak bizim için sonuçtan önce, arkadaşlık, birlik, beraberlik, saygı ve sevgi içinde futbol oynamaktır. 2. Amatör Kümede takımlar, 1. Amatör Kümeye yükselmek için dışarıdan oyuncu transfer ederek yüksek paralar harcıyorlar. Biz ise mahallemizdeki gençler ile mücadele etmek ve başarılı olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş