Sigorta yaptırana araç yıkama bedava

2015 Mayıs ayından itibaren Bulvar Oto Yıkama ile anlaşma yapan EM-AS Sigorta sahibi Sercan Demirhan, İnegöl halkına özel trafik ve kasko poliçesi yaptırana ücretsiz oto yıkama hediyesi sunuyor.

Yayınlama: 26.08.2015
866
A+
A-

İnegöl de en eski sigorta firmalarından olan EM-AS Sigorta, sigorta yaptırana ücretsiz oto yıkama başlattı.

 

EM-AS Sigorta ayrıca 2 dakika içerisinde 14 sigorta şirketinden teklif alarak, fiyatı en uygun olan fırsatları vatandaşa sunuyor.






 

İNEGÖL’ÜN EN ESKİLERİNDEN

İnegöl’de  2008 yılından beri verdiği kaliteli hizmet ile adından sıkça söz ettiren EM-AS Sigorta sahibi Sercan Demirhan, İnegöl’de duyulmamış bir kampanyaya imza attı. İnegöl’ün en eski sigorta firmalarından olduklarını ifade eden Sercan Demirhan, sigorta yaptırana oto yıkamak bedava kampanyası başlattı. Kişinin özel tercihlerine göre düzenlenebilecek geniş sigorta seçeneklerini, en ekonomik çözümlerle ve kaliteli hizmet sunan EM-AS Sigorta, kaza, kasko, iş yeri poliçeleri, konut, bina, dask, yangın, doğal afet sigorta poliçeleri, trafik takip hizmetleri gibi sigortalar da yapıyor. EM-AS Sigorta, evinizi, eşyalarınızı ve aile bireylerini sunduğu hizmet seçenekleriyle maksimum koruma sağlarken, sevdiklerinizi ve en değerli yaşam alanınızı güvence altına almanın gururunu yaşıyor. Yaşar Türk Konut Paket Sigorta Poliçesi, ev ve içindeki eşyaları yangından hırsızlığa, depremden su baskınına kadar pek çok riske karşı koruma altına alan geniş kapsamlı ve kişiye özel sigorta uygulaması yapıyor.

 

‘BİZE UĞRAMADAN SİGORTA YAPTIRMAYIN’

İnegöl’de Olimpik yüzme havuzu karşı aralığında faaliyet gösteren EM-AS Sigorta Şirketi, 14 sigorta şirketinde hizmet vermeye devam ediyor. İnegöl halkının sigorta ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet verdiklerini dile getiren firma sahibi Sercan Demirhan, “Bizden fiyat almadan sigorta yaptırmayın. Kasko sigortası, deprem sigortası ve konut sigortası bunlar ilk tavsiyelerimiz arasındadır. En önemli ve en çok dikkat edilmesi gereken sigortalardır. Yaptıracağınız sigortaları araştırmadan yapmayın. Konut sigortası son yıllarda artışa geçti. Dask ile konutunuzu depreme karşı koruma altına alıyoruz” dedi. 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş