“Sonuna kadar kovalayacağız”

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, Kahramanmaraş karşısında etkisiz olduklarını belirterek, ligi sonuna kadar kovalayacaklarını ve Play-Off’u görmeden üst lige çıkmak istediklerini belirtti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.03.2015
601
A+
A-

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç ve İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Pazar günü oynanan ve 0-0 berabere biten Kahramanmaraşspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundular.

 

SIFIR ÇEKTİK






Her maç final havasında hazırlandıklarını belirterek konuşmasına başlayan Eşref Güç, “Bugün maçın ilk yarısı İnegölspor olarak biz çok kötüydük ama ikinci yarı kazanmak için her şeyi yaptık. Rakibimizde bize çok fırsat vermedi. Biz de maalesef günümüzde değildik. Yani bugün sıfır çektik desem yeri var. Çünkü rakiplerimiz berabere kaldı. Yenseydik en azından daha da ümitlenecektik. Önümüzde 9 hafta daha var. 9 haftada çok şeylere gebe olunacak durumlar var. Çünkü küme düşme korkusu olan takımlar kolay kolay maç kaybetmeyecekler. Rakiplerimiz de bunlara gidecekler. Mutlaka bize gelecek olanlar da var. Biz de gideceğiz. Kolay maçlar yok. Sonuna kadar kovalayacağız. İnşallah Play-Off’u görmeden buradan çıkmayı hedefliyoruz. Hala matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sonuna kadar devam edeceğiz. İnegöl halkına da teşekkür ediyorum. Gerçekten bugün gelerek bizi desteklediler. Biz aynı desteği sonuna kadar bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

ÜMİTSİZLİĞE DÜŞECEK DURUM YOK

Gol bulamadıklarını ve doğal olarak kazanamadıklarını belirten Teknik Direktör Şaban Yıldırım ise, “7 puan olan puan farkı devam ediyor. Buraya gelen her takım gibi onlar da çok dişli oynadı. Pozisyon üretmekte zorlandık. Yolumuza devam edeceğiz. Yolumuzdayız. Kazansak rakibimiz ile puan farkı 5 puana inecekti. Ama dediğim gibi biz yolumuza devam edeceğiz. Daha çok maç var. Matematiksel olarak devam ettiği sürece kovalamak gerekiyor. Biz de onu yapacağız. Biz şuanda hala 3. sıradayız. Göztepe eğer bu ligde birinci olacaksa, biz ondan sadece 2 puan gerideyiz. Yani biz böyleyiz diye rakiplerimiz çok mu iyi? Yani puanlarımıza bakalım. Biraz öyle değerlendirmek gerekiyor. Belki öyle bakmak gerekiyor. Bizim grubumuzun ne kadar zorlu olduğu ortada. Yani çetin mücadeleler oluyor. Biz sürdüreceğiz. Bir yerden baktığımız zaman iyi yerdeyiz ama sezon başı isteğimiz, ikinci yarı isteğimizle ilgili baktığımızda zamanda biraz geride kaldığımız doğru ama devam edeceğiz. Yolumuzdayız. Olmazsa öbürü var. Buradan 1. çıkamazsak, Play-Off devam edecek. Ümitsizliğe düşecek durum yok” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş