Süper Amatör’e 90 dakika

Doğanspor Başkanı Tahsin Semiz, Süper Amatör hedefinde son 90 dakikaya girdiklerini belirterek şampiyonluğa inandıklarını ifade etti.

Yayınlama: 17.03.2016
404
A+
A-

Doğanspor’un Süper Amatör Küme’ye yükselmesi için son 90 dakika… Sarı Lacivertli temsilcimiz Pazar günü Yenişehir’de karşılaşacağı Soğukkuyu maçından 1 puan bile çıkartsa önümüzdeki sezon Bursa Süper Amatör Küme’de mücadele etme hakkı kazanacak.

 

“ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ”






Şampiyon olacaklarına inandıklarını ve takıma güvendiklerini belirten Doğanspor Başkanı Tahsin Semiz; “Soğukkuyuspor ile zor bir maç oynayacağız. İşi buraya kadar getirdikten sonra kazanmak istiyoruz. Benim takımıma güvenim sonsuz. Şampiyonluk için kurulmuş bir takımız. O yüzden zorlu final maçında rakibimizi taraftarlarımızın da desteği ile yenerek Play-Off grubu şampiyonu olmak ve Süper Amatör Kümeye yükselmek istiyoruz. Taraftarlarımız deplasmanlar başta olmak üzere hiçbir maçımızda takımımızı ve bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu hafta Yenişehir’de saat 15.00’te Soğukkuyusporla yapacağımız şampiyonluk mücadelemize tüm İnegöl halkını ve sporseverleri davet ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş