“Tam hazır değiliz”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan ekibimiz İnegölspor, hazırlık maçında Bahreyn Premier Lig ekiplerinden Al Hadd ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, “Şu anda tam hazır değiliz. Tempo yakalıyoruz ama temponun süresini biraz uzatmamız gerekiyor” dedi.

Yayınlama: 25.08.2015
539
A+
A-

İnegöl ilçe stadında oynanan hazırlık maçının 27. dakikasında Bülent’in ceza sahasından çektiği şut kaleciden döndü. Dönen topla buluşan Ekrem İnegölspor‘u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı 1-0 İnegölspor üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı 55. dakikada Mohammad Al Daoud’un ceza sahası dışından vuruşunda top ağlarla buluştu, 1-1. İki takım da kalan dakikalarda girdiği pozisyonlardan sonuç alamayınca, maç 1-1 sona erdi.

 

İNEGÖLSPOR: Atilla, Türker (Dk. 87 Orhan) Kemal (Dk. 67 Mustafa) Bilal, Ahmet (Dk. 84 Ali) Mehmet (Dk. 67 Erdi) Yasin, Erkem (Dk. 67 Furkan) Bülent, (Dk. 88 Enes) Mahmut (Dk. 67 Emrah) Ergün (Dk. 67 Fatih)






 

AL HADD: Abbas Ahmed Khamis,  Ali Bureshaid, Ebrahim Al Obaidly, Sayed Ali, Hamad Faisal Al Banki, Issa Musabbeh, Mohammad Al Daoud, Huseyin Selman, Akarandut Orok, Ifedayo Olusegun, Ahmed Ebrahim

 

GÜZEL BİR KARŞILAŞMA OLDU

Maç sonu açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, “Bizim adımıza iyi bir karşılaşma oldu. Zaman zaman iyi oynadığımız anlar oldu. Tempo olarak iyi oynadığımız zamanlar oldu. Bunu tabi maçın 90 dakikasına yaymamız lazım. Kişiler hatalar yaptık. Defansif anlamında yediğimiz gol, geri dönüşünde daha çabuk olmamız lazımdı. Şut attırmamamız gerekiyordu. Ama oyunsal anlamda baktığınız zaman, oyuncularımız ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Bence tempolu bir karşılaşma oldu. Hala biraz eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerimizi de sezon başlayana kadar gidermemiz gerekiyor. Özellikle bir kenar oyuncusu almayı düşünüyoruz ki, bir kenar ve bir orta saha oyuncusu ile daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi bizim açımızdan güzel bir karşılaşma oldu”

 

ANLAŞMA SAĞLADIĞIMIZ BİR OYUNCU VAR

“Anlaşma sağladığımız bir oyuncu var. Bir aksilik olmazsa bizimle olacak. Bonservisi ile ilgili bir problem var. Onun ilgili çalışmalar sürüyor. Pazartesi (dün) günü halledeceğiz. Onun dışında görüştüğümüz oyuncular var. Pazartesi (dün)  günü bize olur veya olmaz diyecek 2 futbolcu var. Onları da bekliyoruz. Yani yarın (dün) birçok şeyin hallolduğu gün olacak bizim için”

 

%100 TEMPO 5-6 HAFTA SONRA BELKİ

“Orta saha oyuncusu alacağız, kenar oyuncusu alacağız, sol tarafa bir oyuncu alacağız. Şu anda tam hazır değiliz. Tempo yakalıyoruz ama temponun süresini biraz uzatmamız gerekiyor. Ama gidişatımız bence kötü değil. İyiye doğru bir gidişatımız var. Her oynadığımız maçın üzerine koyarak oynuyoruz. Antrenman dozajını biraz daha düşüreceğiz. Böylece yorgunluklar da gidecek. Tempo olarak biraz daha yukarılara çıkacağız ama %100 tempoyu ligin başlamasından 5-6 hafta sonra belki anca yakalayabiliriz. Çünkü maç temposu farklı bir şey… Dolayısıyla bizim için önemli olan bu oynayacağımız ilk 5-6 hafta alabildiğimiz maksimum puan almak”

 

İNEGÖLSPOR HAFTAYA AFYON’DA

“Haftaya Cumartesi günü Afyon’a gideceğiz. Afyon’da hazırlık maçı oynayacağız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş