Tiyatroyla ağız ve diş sağlığının önemi

İnegöl Belediyesi ile Hadim Alışveriş Merkezleri işbirliğinde Kültür Sarayında ‘Beyaz Dişler Ülkesi’ adlı müzikli tiyatro oyunu sergilendi. Öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlik sonunda öğrencilere ücretsiz olarak diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

Yayınlama: 27.11.2015
468
A+
A-

 

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİ ANLATILDI

Çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini eğlenerek öğretmeni amaçlayan Sarayında ‘Beyaz Dişler Ülkesi’ adlı müzikli tiyatro oyunu dün 4 seans halinde Kültür Sarayında sergilendi. Tiyatro oyununu saat 10.00’da Hadim Alışveriş Merkezleri Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk, Hadim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Orhan Doğan ve öğrencilerle birlikte izleyen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Belediye olarak halka yönelik gerçekleştirdikleri eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlere devam ettiklerini belirterek, “Bugünde bu tür faaliyetlerden birisini çocuklarımız için gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın bu tiyatro oyununu çok beğendiğini gördüm. İnşallah bu tür tiyatro oyunlarının yenilerini de sizler için getireceğiz. Öncelikle bizler bu çocuklarımızın ne yapabileceğimizi düşündük. Sizleri çok seviyoruz. Bizim için çok kıymetlisiniz. Sizlere güzel etkinlikler yapmak istiyoruz. Bunlarla ilgili önerileriniz varsa, bizlere iletebilirsiniz. Hepiniz artık büyüyorsunuz. Her şeyi düşünebiliyorsunuz. Bu oyun gibi sizlere bundan sonra da yeni sürprizlerimiz olacak. Bugün Beyaz Dişler Ülkesi müzikli tiyatro oyununu Hadim Alışveriş Merkezleriyle beraber gerçekleştirdik. Bu oyunu beğendiğinizi gördük. İnşallah daha iyilerini sizlerle buluşturacağız. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğimize 11 farklı okuldan gelen tüm öğrencilere Hadim Alışveriş Merkezleri tarafından bin 200 adet diş fırçası ve diş macunu dağıtılacaktır” dedi.






 

Konuşmanın ardından Başkan Yardımcısı Alper Taban ve Hadim Alışveriş Merkezleri Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk, oyun sonunda sembolik olarak 4 öğrenciye diş fırçası ve diş macunu hediye ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş