Örnek hayırseverden iftar

Hayırsever işadamı Tarık Celaloğlu tarafından kızı anısına yaptırılarak 2014-2015 eğitim öğretim döneminde hizmete açılan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi’nde Hayırsever Celaloğlu ailesi tarafından öğrencilere ve velilere yönelik 1. geleneksel iftar programı okulun bahçesinde düzenlendi.

Yayınlama: 06.07.2015
725
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma akşamı okul bahçesinde düzenlenen iftara; Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, bazı okul müdürleri, öğrenciler ve velilerden oluşan toplan 1200 kişi katılım gösterdiği. İftar programının geleneksel hale getirilerek önümüzdeki yıllarda da devam ettirileceği ifade edildi.

 

ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ, VELİ… HEP BİRLİKTE İFTAR






Yemeğin ardından konuşma yapan Naire Çikayeva Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Yakşi konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu okula geldikten sonra bu tür okullarda çalıştığımdan dolayı mutlu olduğumu daha önce de ifade etmiştim. Ne mutlu bize ki İnegöl’de öğrencisiyle, öğretmeniyle ve velisiyle iftarı yapılmanın mutluluğu yaşayan ilk okul olarak bu geleneksel iftarı başlatıyoruz. Hayırseverimiz Tarık Celaloğlu sayesinde bir iftar yapıyoruz. Celaloğlu ailesi buraya gelemediler. Selamlarını iletiyorlar

 

HAYIR, ZİNCİRİNE YENİLERİ EKLENİYOR

“Hayırla başlayan işte hayır zincirinin halkalarının birbirine mutlaka eklenecektir. Bu güzel hayır kurumunun hayır kısmını öğrencilerimiz ve velilerimiz devam ettiriyor. Afrika’da susuzluk ve açlık çeken insanlara öğrencilerimiz ve velilerimiz bir kısmı yine hayırsever desteğiyle bir su kuyusu açtırdık. İnşallah dünyanın farklı bir ülkesinde Naire Çikayeva ismi hayırla yâd edilmeye başlanmış olacak. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş