U-19’da Kafkas galip geldi

U-19 1. Küme müsabakasında karşı karşıya gelen müsabakada’da Gençlergücüspor Kafkasspor’a 4-2 mağlup oldu.

Yayınlama: 18.08.2015
569
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Dikkaldırımspor’a mağlup olan Kafkasspor U-19 takımı, Gençlergücü U-19 takımını 4-2 mağlup etti.

               

MAÇIN ZORLU GEÇECEĞİNİ BİLİYORDUK






Maçın ardından Kafkasspor Altyapı antrenörü Aydın Ungan yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta Kendi sahamızda Dikkaldırımspor’a karşı takımımızdaki eksik oyuncularımız bulunması sebebiyle şansız bir yenilgi aldık. Gençlergücüspor ile oynayacağımız maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Oyunun başında yenik duruma düşmemize rağmen takımımız çabuk toparlandı ve gerçek oyunlarını sahaya yansıtarak, sahadan 4-2 galip ayrılmayı başardılar. Sahada mücadele eden genç oyuncularımızı galip geldikleri için kutluyorum. Çarşamba günü Arabayatığspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Taraftarlarımızı 17:30 da başlayacak olan maça bekliyorum” dedi.

 

Hakemler: Fatih Kaynar, Semih Mercan , Süleyman Kamrat.

 

Yer:  Kurtuluşspor Sahası

 

Tarih: 16.08.2015 – Pazar – Saat:18:00

 

Gençlergücüspor: Kubilay 4 (dk.46 Serkan 4), Gökhan 4, Tugay 4 (dk.80 Ebubekir 4), Mehmet 4, Ömer 5, Sadık 5, Şevket 4, Umut 4 (Dk.20 Kerem 4), Onur 4, Yusuf 5, Ergün 4,

 

Antrenör: Fatih Çelik

 

Kafkasspor: Berat 4, İbrahim 5, Eyüp 5, Recep 5, Zafer 6, Fatih 5, Necati 5, Mehmet 5, Şerif 6, Serkan 5 (dk.40 Ali 4), Alişan 5 (Dk.70 Anıl 4).

 

Antrenör: Aydın Ungan

 

Sarı Kartlar: Zafer, Fatih (Kafkasspor) Gökhan, Onur, Kerem Gençlergücü

 

Goller: 3.dk Ömer, 67.dk Onur (Gençlergücüspor), 11.dk Mehmet, 43 dk, 85.dk, 88.dk Şerif (Kafkasspor)

 

Maçın Özeti:

3.dk. Kornerden ceza alanı içine yapılan ortada, Gençlergücünden Ömer ayağının içiyle yaptığı düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi. Takımını 1-0 öne geçirdi.

 

11.dk. Kornerden ceza alanı içine yapılan ortaya, Kafkasspordan Mehmet düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. Maçın skorunu 1-1’e getirdi.

 

43.dk. Gençlergücüpsor hücumda iken rakip sahada topu kaptırdı, Kafkassporlu oyuncular kaptıkları topu, uzun pas olarak Şerife gönderdiler. Topla buluşan şerif defansı ve kaleciyi çalımlayarak topu ağlara gönderdi. İlk yarı Kafkasspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Dk.67. Korner çizgisi yakınında ceza alanı içine yapılan ortada, ceza alanı içinde topla buluşan Gençlergücünden Onur Kafa vuruşu topu ağlara gönderdi. Oyunda skoru eşitledi. 2-2

 

85.dk. Gençlergücüspor atakta iken kaptırdığı topu, Kafkassporlu oyuncular uzun pas ile defansın arkasında topu şerifle buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan şerif topu ağlara gönderdi ve takımını 3-1 üstünlüğe taşıdı.

 

88.dk. Gençerlgücüspor, Kafkasspor yer alanında iken topu kaptırdı. Kendi sahasında topu kapan Zafer, Gençlergücüspor defansının arkasına şerife uzun pas attı. Şut ve pas karşımı top sekerek defansın ve kalecinin üstünden boş kalenin önünde bulunan günün kahramanlarından şerifin vuruşu ile top ağlarla buluştu. Bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş