UBM’ye tam destek

Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği (UBM), çalışmalarına bir yandan devam ederken, yurt genelinde de destek görmeye başladı. Lider Hasar Danışmanlık yetkilileri, UBM yöneticileri ile bir araya gelerek maddi anlamda büyük destek vereceklerini açıkladılar.

Yayınlama: 31.10.2015
596
A+
A-

Ertuğrulgazi Konağı’nda düzenlenen basın toplantısına UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, Lider Hasar Danışmanlık Firma yetkilisi Sibel Bozkurt Gür, Afyon UBM Şube Başkanı Hakan Koç ve firma yetkileri katıldı.

 

SPOR İLE BAĞIMLILIKTAN KURTARDIK






Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, “Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Biliyorsunuz dünya bir ilki gerçekleştirdik. UBM olarak 4 bağımlı gencimizi hap kullanmadan, psikolojik tedavi görmeden sadece spor ile bağımlılıktan kurtardık. Dediğimiz gibi çalışmalarımız devam ediyor”

 

YÜKLÜ MİKTARDA DESTEK

Konuşmalarına devam eden Akay, “Bugün burada bulunmamızın nedeni biliyorsunuz biz dernek olarak çalışmalarımızı yürütürken, maddi olarak destek bekliyoruz. Bu konuda yanımızda Sibel Hanım var. Lider Hasar Danışmanlık Firma Yetkilisi Sibel Hanım ile bazı görüşmeler gerçekleştirdik. Bu görüşmelerin neticesinde de Lider Hasar Danışmanlık Firması bize çok faydalı ve yüklü maddi destekte bulundu. Kendileri maddi destek olarak herhangi bir bilgi vermemizi istemediler. Biz kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

UMARIM BAŞARILARINI SÜRDÜRÜRLER

Lider Hasar Danışmanlık Firma Yetkilisi Sibel Bozkurt Gür ise, “Ahmet beyin açıklamalarına katılıyorum. Bizde Lider Hasar Danışmanlık olarak kendilerine destek vermek konusunda hemfikir olduk. Umarım başarılarını sürdürürler” dedi.

 

GÖNÜL ELÇİLİĞİ DE YAPILABİLİR

UBM adına gönül elçiliği yapabileceklerini de ifade eden Lider Hasar Danışmanlık Firma Yetkilisi Sibel Bozkurt Gür, bu konuda da çalışmalar yapabileceklerini ifade etti.

 

ULUSLAR ARASI MÜSABAKALARA ÇIKIYORLAR

Basın toplantısında son olarak açıklamalarda bulunan UBM Afyon Şube Başkanı Hakan Koç, “Dünyada bir ilki gerçekleştirdik. 4 Gencimiz spor ile bağımlılığı yendi. Sadece yenmekle de kaldı. Ülkeler arası çeşitli kategorilerde de başarılara imza attılar. Önümüzdeki günlerde yine yurt dışına çıkacağız. O arkadaşlarımız spor yapmaya devam ediyor ve bunu artık üst seviyede sürdürüyorlar. Bize desteklerinden dolayı Lider Hasar Danışmanlık Firmasına çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş