UEDAŞ ilgilenmedi, Polis nöbet tuttu

Burhaniye Mahallesi Hacı Salih Sokak’ta kopan elektrik telleri tehlike saçıyor. UEDAŞ’ın defalarca aranmasına rağmen sorunun çözüme kavuşturulamadığı sokakta polisler nöbet tutarak vatandaşları uyardılar.

Yayınlama: 14.01.2015
677
A+
A-

Burhaniye Mahallesi Hacı Salih Sokak üzerinde Pazartesi akşamı saat 22.00 sıralarında kopmaya başlayan elektrik telleri, çoğunluğunu ahşap evlerin oluşturduğu sokakta bir yandan yangın tehlikesi oluştururken bir yandan da gelip geçen vatandaşların elektriğe kapılma tehlikesine yol açıyor. Kopan 4 telin sokak üzerinde farklı noktalardan sarkması sonucu oluşan tehlike UEDAŞ’a bildirilmek istense de defalarca aranmasına rağmen kurumdan hiçbir yetkiliye ulaşılamıyor.

 

YANGIN ÇIKSA ÖNÜNE GEÇİLEMEZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mahalle sakinlerinden Mithat Kurt, “Pazartesi akşamı saat 22.00’dan bu yana elektriklerimiz yok. İnegöl merkezine 300 metre uzaklıkta ikamet ediyoruz. Buralar hep ahşap binayla dolu. Allah korusun burada elektrik kontak yapsa çok büyük bir yangın çıkabilir, önüne geçilemez. Hiç kimsenin elektriği yok. Yaşlılar var, hastalar var kombiler yanmıyor. Sıkıntılarımız var. UEDAŞ’ı arıyoruz fakat ulaşamıyoruz. Akşam 22.00’dan bu yana bekliyoruz” dedi.

 

UEDAŞ İLGİLENMİYOR, POLİS NÖBET TUTUYOR

UEDAŞ yetkililerine ulaşamamalarının ardından durumu İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bildirdiklerini belirten Kurt, “Polis memurları gece saat 22.00’dan beri burada nöbet bekliyor ama bir sonuç alamıyoruz. UEDAŞ’ı defalarca aradık fakat karşımıza bir muhatap çıkmıyor. Zabıta komşumuz var o da ilgilendi. Fakat o bile bir muhatap bulamadı. Mahallece çok tedirgin bir haldeyiz” şeklinde konuştu.

 

ARAÇ VAR PERSONEL YOK

Soruna çözüm bulabilmek için UEDAŞ binasına gittiklerini belirten Kurt, “UEDAŞ binasına gittik. 3 tane araç boş olarak kapının önünde duruyor ama görev yapacak kimse yok. Personel sıkıntısı mı var bilmiyoruz ama gelen giden yok. Derdimize çare bulamıyoruz. 15 saat oldu. Burada Allah korusun bir şey yaşansa yangın çıksa, elektrik çarpması olsa sorumlusu kim olacak?” ifadelerini kullandı.

 

KORKUDAN ARACINA BİNEMİYOR

Sokaktan geçen elektrik kablolarından bir tanesinin aracının üzerine düştüğünü belirten bir vatandaş ise korkudan aracına binemediğini ve mağdur olduğunu dile getirerek yetkilileri göreve davet etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş