UEDAŞ’a bir ziyarette Müteahhitlerden

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ve yönetim kurulu üyeleri, görevine yeni atanan UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer’i dün makamında ziyaret ettiler. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 18.12.2014
668
A+
A-

 

UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer, İnegöl Müteahhitler Derneği ile UEDAŞ arasında geçmişte yaşanan sıkıntıları beraber mücadele edip aşacaklarını belirtti.

 






ÇOK GÜZEL BİR İNTİBAH OLDU

Ziyaret esnasında konuşan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, “Bugün Müteahhitler Derneği yönetimi olarak, UEDAŞ Müdürümüzü ziyarete geldik. UEDAŞ Müdürümüz İnegöl’e yeni atandı, kendisine hayırlı olsun demeye geldik. Biz müteahhitler olarak UEDAŞ ile iç içe çalışıyoruz. Yeni müdürümüz ile el ele, kol kola çalışmak istiyoruz. Daha önceki müdürümüz ile bunu yapamadık, bu yakınlığı, bu sıcaklığı görememiştik ve zaman zaman sıkıntılar yaşamıştık. Şimdi yeni müdürümüzden aldığımız enerji, aldığımız ışık ve intibah çok güzel oldu. Umuyorum ki önümüzdeki senelerde değerli müdürümüz ile Müteahhitler Derneği çok güzel çalışacaktır, çok iyi diyaloglar içerisinde işlerimizi yürüteceğimizi biliyorum. Şuanda o ışığı aldım. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Müteahhitler Derneği olarak her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

 

SIKINTILARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Gürer, “Sağ olsunlar bize yalnız olmadığımızı hissettiriyorlar. Bayrağı devraldık. Bir şekilde sorunlar oluşmuş olabilir ama bunların üstesinden geleceğiz. Bundan sonraki süreçte belli bir uygulama planı güdeceğiz. Netice olarak inşallah hayırlı olacak. Beraberce bunun mücadelesini verip başarısını sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Fahrettin Baykan, konuşmaların ardından Müdür Enis Gürer’e çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş