Ülkü Ocağı’nda nöbet değişimi

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram, görevini Yücel C. Erim’e devretti

Yayınlama: 21.10.2014
762
A+
A-

İnegöl Ülkü Ocakları yeni binasında gerçekleşen program MHP Bursa il Başkanı Hasan Toktaş, MHP İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP İnegöl meclis üyeleri, MHP İlçe Teşkilatı Yöneticileri, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Fatih R. Sütçü ve ocak yöneticileri katıldı.

 

KENDİSİNDEN HELALLİK İSTİYORUM






Devir teslim programında konuşan Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih R. Sütçü, “Yaklaşık 2 senedir bu görevi layıkıyla yerine getiren eski ocak başkanımız Uğur Bayram’a teşekkür ediyorum ve kendisinden helallik istiyorum. Ocağa çok hizmeti oldu. Yeni görevi devir alan Yücel Başkanımızın da Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATIP ÇALIŞACAĞIZ

Yeni Başkan Erim ise, “Evvela bugüne kadar görevi devam ettiren ve bizleri bu göreve layık gören Ocak Başkanım Sayın Uğur Bayram’a ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince ülkücü hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz. Peygamber efendimiz H.z Muhammed S.A.V efendimizin “İki günü eşit olan ziyandadır” Hadis-i Şerifine uygun davranabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hak yoldan şaşmadan Türk İslam ülkümüzü daha ileri noktalara getirmek için değerli dava arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları Bursa İl başkanı Fatih R. Sütçü, göreve yeni gelen Yücel C. Erim’e Kur-an’ı Kerim hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş