Ülkü Ocakları’ndan Türkmenlere yardım eli

İnegöl Ülkü Ocakları, IŞİD’in zulmü altındaki Türkmenlere yardım göndermek için kampanya başlattı. İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram, giysi ve kuru gıda olarak düzenlenen kampanyaya destek için çağrıda bulundu.

Yayınlama: 15.07.2014
929
A+
A-

Irak’ta IŞİD’in Türkmenler üzerindeki zulmü devam ederken, 100 bin Türkmen çölde aç susuz bekliyor. 350 bin Türkmen ise evlerinden zorla sürüldü. Bu acı tablo üzerine harekete geçen İnegöl Ülkü Ocakları, bölgeye yardım göndermek için kampanya başlattı. İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram, giysi ve kuru gıda olarak düzenlenen kampanyaya destek için çağrıda bulundu.

 

GİYSİ VE KURU GIDA YARDIMI






Kampanya hakkında bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram, şunları söyledi: Yanı başımızda, çatışmanın doruk noktasında olduğu Irak’ta sözde cihat ilan eden IŞİD terör örgütü, Türkmenlere eziyet ediyor. Kadın, çocuk demeden insanları katlediyor. Yaklaşık 350 bin Türkmen evlerinden zorla sürülmüş, 100 bin Türkmen ise çölde aç susuz beklemektedir. IŞİD katliamlarında evlerinden sürülen onlarca çocuk, açlıktan ölmüştür. Bizler iftar ve sahur sofralarımızın bereketinin artması için dua ederken, Irak’ta Türkmen kardeşlerimiz besmeleyle sahur yapıp, şahadet şerbetiyle oruç açıyorlar. Bu sebeple Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, Irak’taki Türkmen kardeşlerimize giysi ve kuru gıda yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Yüce Allah yardımlarınızı kabul etsin.

 

Uğur Bayram, kampanya kapsamında yardımların 22 Temmuz 2014 tarihine kadar toplanacağını da duyurdu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş