Vakıf Sokak’a 47 araçlık otopark

İnegöl Belediyesi Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokak’ta 47 araçlık otopark ve koruluk alanı düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Yayınlama: 29.01.2016
656
A+
A-

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Kansu, “Kent görsellerine ve estetiğine büyük önem veren Belediyemiz, bu kapsamda özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon katıyor. Yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda özellikle şehrimizi rahatlatacak otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, çocuk parkları üretme çabamız kentin her alanında artarak devam ediyor. Ayrıca; şehrimizdeki trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler de geliştiriyor ve uyguluyoruz. Özellikle mahalle otoparkı ve koruluk alanı uygulamalarımız bu hedef doğrultusunda hayata geçirdiğimiz projelerimizin en güzel örneklerindendir”






 

MALİYETİ YAKLAŞIK OLARAK 85 BİN TL

“Bugün de Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokak’ta yapımı devam eden otopark ve koruluk alanımızın incelemesini yapmak üzere buradayız. 2591 m2’lik alanda projelendirilen çalışmamızın 705 m2’si otopark alanı, 1310 m2si koruluk alanı olarak planlanmıştır. Otopark alanımız 47 araç kapasitelidir. Proje kapsamında mevcut koruluk alanında bulunan yetişkin ağaçlar korunarak düzenleme yapılacaktır. Koruluk alanın dışındaki otopark alanının tüm kısımlarına görselliği ön planda olan bitkiler dikilecektir. Bitkilendirme çalışmasında; dışbudak ve ıhlamur bitkilerine yer verilecektir. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 85 bin TL’dir. Otopark ve koruluk alanımızın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş