“Vatandaşlık görevini yerine getirmiş olurlar”

Seçim çalışmalarına dernek ziyaretleri ile devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, bu kapsamda İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Şahin, yurt dışında gelen vatandaşlar için otobüsler kaldırılarak Eskişehir’de oy kullanmaları için gerekli çalışmaların yapıldığını ve yurt dışında gelen vatandaşların da vatandaşlık görevlerini yerine getirmiş olacaklarını ifade etti.

Yayınlama: 28.05.2015
584
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, dün beraberindeki İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

 

VİCDANINA DANIŞARAK İSTEDİĞİ PARTİYE OY VERİYOR






Ziyarette konuşan İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kara, “Seçimler demokrasimizin vazgeçilmez bir unsurudur. Herkes daha iyi yönetilebilmek, daha iyi şartlarda yaşayabilmek için sandık başına gidiyor ve aklına, vicdanına danışarak istediği partiye oy veriyor. Vazgeçilmezlerden olan iktidar partisinin Milletvekili Hüseyin Şahin bizi ziyaret etti. Hoş geldiniz” dedi.

 

YURTDIŞINDAN GELENLERE ÇAĞRI

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin ise, “Yurtdışından gelip de oy kullanmayanlar var gümrükte. Onların oy kullanma yeri Eskişehir. Bu Cuma sabahı Eskişehir’de, partimizin önünden kalkacak otobüslerle vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Hemşerilerimiz bunu değerlendirirse gidip vatandaşlık görevini yerine getirmiş olurlar. Eski dernek Başkanımız Osman Özütürk’ü de rahmetle anıyoruz. Alan da veren de Allah.” Dedi.

 

YEPYENİ BİR TÜRKİYE ANLAYIŞINA YELKEN AÇTIK

Demokrasinin olmazsa olmazı sandık ve siyasi partiler olduğuna dikkat çeken Şahin, “Üç yerel üç genel seçimler, referandum, cumhurbaşkanlığı seçiminde destek verdiniz. Siyasi bir aileden geldiğimiz için de siyaseten Türkiye’de yaşanan olayları hafızamızda diri tutuyoruz. Hem ders almaya hem de geleceğe yönelik planlarımızı yapıyoruz. Fahri Korutürk cumhurbaşkanımızdı. O dönem koalisyonlu dönem. Gayri ciddilik vardı. O günler geldi aklıma. 14 Ağustos 2001 yılında kurulduk. Kenan Evren oda vefat etti. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Turgut Özal’a Allah rahmet eylesin.  Partimizi kurduğumuz da iktidar olduk. İlk dönem de Ahmet Necdet Sezer’in dönemi doluyordu. Yenileme seçimi yapılması gerekiyordu. 27 Nisan gecesi bize e-muhtıra vermişlerdi. Unutulan bir şey vardı. O eski Türkiye gitti yeni Türkiye gelmişti. Vekâleti verdiğiniz benim başbakanımız; Genel Kurmay Başkanı sen iç güvenliği dış güvenliği ayarla, siyaseti biz ayarlarız dedi. Onun e-muhtırasına benim başbakanım siyasi bir muhtıra verdi. Bu kararlılığı gösterdik. Derhal erken seçime gittik. Aziz milletimiz bize yüzde 47 oy verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri her dönem de Türkiye’de kriz içinde geçmiştir. Bu millet omzu kalabalıklarla idare edilir duruma getirilmiş. Sivil inisiyatif ilk kez Özal döneminde ortaya çıktı. Şimdi böyle bir eski Türkiye anlayışından yepyeni bir Türkiye anlayışına yelken açtık. Siyasetin bütün kurumlarda idareye egemen olduğu ve sandıkta hesaplaşmanın, tercihin yapıldığı günler… İşte demokrasi budur. AK parti olarak biz istikrar, güven, huzur partisiyiz. Şu anda karşımız da bütün partiler gruplaşmış durumda. Biz nereden geldik nereye gidiyoruz… Bunları bilmemiz gerekiyor. 2001 yılında koalisyonla idare edilen hükümetle bir başbakan ile cumhurbaşkanı arasındaki hilafta her şey birbirine karışmıştı.” Diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş