Yarım TIR’ı Hopa’ya ulaştı

İnegöl Şavşatlılar Derneği ve İnegöl Belediyesi işbirliğinde toplanarak Hopa’da yaşanan sel felaketi mağdurlarına ulaştırılmak üzere önceki gün gönderilen yardım TIR’ı Hopa’ya ulaştı.

Yayınlama: 08.09.2015
590
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Yardımcısı Durmuş Aydın ve Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, Hopa Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Nedim Cihan’a yardımları teslim ettiler.

 

“GEÇMİŞ OLSUN”






Konu ile ilgili bölgede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, Şavşat Belediyesi ile kardeş Belediye olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı Metin Elmacı’nın selamlarını ileterek böylesi bir afetin bir daha tekrarlanmamasını ifade etti ve Hopa halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan ise, “Hopa Belediyesi ve Hopa halkı olarak İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Elmacı’ya, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk’e teşekkür ederiz. Gerçekleştirilen yardımlardan dolayı kendilerine minnettarız. Gelen yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Rabbim bir daha böyle bir acıyı bizlere yaşatmasın” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş