Yeni Gazeteciler unutmadı

3-11 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası nedeni ile İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Yönetimi, İnegöl Şehit Bekir Özcan Bölge Trafik Denetleme İstasyonu’nda görev yapan polis memurlarını ziyaret ettiler.

Yayınlama: 06.05.2014
1.143
A+
A-

Polis memurlarının haftasını kutlayan İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş’a yönetim kurulu üyeleri Şaban Korkmaz, Uğur Güleç ve Âdem Demir de eşlik etti.

 

GECE GÜNDÜZ YOLLARDA ÇALIŞAN TRAFİK PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ






Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı İhsan Balakuş, “Trafik Polislerimiz zor bir görevi yerine getiriyorlar. Karayollarında seyahat eden vatandaşlarımızı gerektiğinde uyarıyorlar. Biz de kendilerinin haftasını kutlamak istedik. Gece gündüz yollarda çalışan trafik personelimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

EN BÜYÜK TEDBİR İNSANIN KENDİSİDİR

Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amiri Gökhan Genç ise, “Bizi unutmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Belirli gün ve haftalarımızda sizleri yanımızda görmekten dolayı mutlu oluyoruz. Biz vatandaşlarımızın yol güvenliği için onlara uyarılarda bulunuyoruz. Ama unutmayalım ki en büyük tedbir insanın kendisidir. Vatandaşlarımızdan araç kullanırken dikkatli olmalarını istiyoruz. Kazaların azalması için duyarlılık önemlidir. Kurallara uymalar ve aşırı hız yapmamaları kendi hayatları için önem taşıyor” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş