Yeni hizmet binası Bursa’ya değer kattı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, başkan yardımcıları ve parti yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek, “Hayırlı Olsun” dileğinde bulundular.

Yayınlama: 27.02.2016
406
A+
A-

Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Büyükşehir meclisi toplantılarına katılım gösterdiğimiz için bu yeni binayı çok fazla kullanıyoruz. Ama bugün özellikle İnegöl teşkilatımız ile birlikte Büyükşehir Belediye başkanımıza hayırlı olsun a gelelim istedik” dedi.

 

Yıllar sonra Bursa ihtişamlı ve şehre yakışır bir belediye binasına kavuştu diyen Aktaş; “Bu bina ve çevresinde yapılan çalışmalarla beraber bölgenin önemli bir cazibe merkezi haline geldiğini çok rahat bir şekilde görebiliyoruz. Dolayısıyla hem şahsınıza hem de ekibinize böyle önemli bir binayı Bursa’ya kazandırdığınız için teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Özellikle İnegöl olarak 2014 yerel seçimlerinde partimize hem ilçe bazında hem de büyükşehir bazında çok önemli bir destek verildi. Buna mukabil olarak hızlı ve yoğun bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Yürütülen projelerimiz var. İhalesini arzu ettiğimiz, planladığımız ve projelendirdiğimiz çalışmalarımız var. Bir bir bu çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Bu nokta da Büyükşehir belediyemizin destek ve katkılarını da görmeye başladık. Bu yeni dönemde inşallah büyükşehrimizin gücünü daha da fazla şehrimizde hissederiz” dedi.






 

Aktaş; “Bun yeni dönemde yapılan bu çalışmalar ile alakalı hem şahsınıza hem de ekibinize gerçekten çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bu binanın Bursa’mız için hayırlı işlere imza atılmasına vesile olmasını temenni ediyoruz. Son olarak şahsınıza, ekibinize ve tabi ki Bursa’mıza bu yeni belediye binasının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, ayrıca bugün bizleri kabul etiğiniz için tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

İnegöl AK Parti İlçe teşkilatı, Belediye Başkanımız ve başkan yardımcılarını yeni bina da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise; “Yeni Belediye Binamız hem Bursa’mıza hem İnegöl’ümüze hem de diğer ilçelerimize hayırlı olsun. Yeni dönemde Bütünşehir uygulamasında büyüyen Bursa’ya artık böyle bir bina gerekiyordu. Ahmet Vefik Paşa döneminden 137 yıl sonra yeni bir Belediye Binası yapmak bizlere nasip oldu. Bursa’mıza da bu yeni bina önemli bir değer kattı. Ayrıca yeni hizmet binasının da belediyemizin yapacağı hizmetlere ivme katacağına inancımız tamdır“ dedi.

 

Altepe; “Yeni binaya taşındıktan sonra gördük ki tüm birimlerimiz ve daire başkanlarımız burada. Bu durum işlerimizin koordineli ve hızlı bir şekilde olmasını sağladı. Mekan çok önemli ve bu mekan da gerçekten işlerimizin kolaylaşmasını sağlaması açısından büyük bir avantaj sağladı. İnşallah bu yeni binamızda hayırlı hizmetlere imza atmış olacağız. Özellikle Bütünşehir uygulaması ile 17 ilçemizin her köşesinde yürüttüğümüz çalışmalarımız var. Bu konuda da Büyükşehrimizin misyonu ve vazifeleri daha da arttı.

 

İnegöl bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. En büyük desteği, en büyük oy oranını hep İnegöl’den aldık diyen Altepe; “İnegöl halkı hep bizim arkamızda oldu. Bunu karşılıksız bırakmamak için ne gerekiyorsa büyükşehir olarak yapmaya hazırız. İnegöl için güzel şeyler düşünüyoruz. İnegöl için kazandırdığımız her bir güzel proje bizim için bir heyecan. Bu yeni dönemde yapmak istediğimiz hizmetlerin projelendirilmesi belirli bir zamanı alıyor. Artık İnegöl’ün hem merkezinde hem de kırsalında planladığımız projelerin bir bir hayata geçeceğini hep birlikte göreceğiz” dedi.

 

Konuşmaların ardından İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaretin anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye çiçek ve İnegöl’ün Ahşap işçiliğini ortaya koyan bir sandık takdiminde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş