Yeni müdürden Aktaş’a ziyaret

Kısa bir süre önce İnegöl PTT Müdürü olarak görevine başlayan Gürsel Över, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 02.03.2016
389
A+
A-

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İnegöl PTT Müdürü Gürsel Över; “Öncelikle bizleri bugün kabul ettikleri için Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Yeni bir heyecan ve yeni bir ruhla İnegöl’deki görevimize başlamış bulunmaktayız. Buradaki sıkıntıları ve problemleri hep birlikte etüt edip en kısa zamanda çözüm yollarını bulmaya çalışacağız. Zaten bugün de hem başkanımıza nezaket ziyareti gerçekleştirmek hem de bu konuları istişare etmek için yanında bulunuyoruz” dedi.

 

Över;“ Çalışma hayatına 1984 yılında Bilecik PTT’de başladıktan sonra, PTT’nin çeşitli kademelerinde görev alarak bu kutsal görevi yerine getirmeye çalıştım. Bozüyük’teki görevim sonrası artık İnegöl PTT Müdürü olarak İnegöllü hemşerilerimize hizmet etmeye çalışacağım. Ayrıca İnegöl’de bir süre görev yaptıktan sonra da emekli olmayı düşünüyorum. Burada göreve başladıktan sonra İnegöl’de yaşayan vatandaşlarımıza kurum olarak kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet vermeyi hedefliyoruz. İnşallah bu çalışmaları öncesinde olduğu gibi şimdi de başkanımızın destekleri ile yürütmeyi planlıyoruz. PTT ailesi olarak başkanımıza ve tüm belediye çalışanlarına göstermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.






 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Öncelikle İnegöl PTT Müdürü olarak görevine yeni başlayan Gürsel Över’e İnegöl’ümüze hoş geldiniz diyor, ayrıca yeni görevlerinde başarı dileklerimi belirtmek istiyorum. İnegöl 250 bin nüfusu ve yoğun iş temposuyla Türkiye’nin gerçekten hareketli ilçelerinden bir tanesi ve birçok ilden potansiyel olarakta daha büyük bir ilçe konumunda. PTT artık postalarımızı götüren ve getiren bir kurum olmaktan ziyade 300 kaleme yakın işlem yapabilen önemli bir kuruluş haline gelmiştir. Bu noktada PTT teşkilatının da son yıllarda yaptığı ataklar ve hamlelerle birlikte adeta bir banka gibi, bir finans kuruluşu gibi yoğun bir tempoda çalıştığını ve çok farklı hizmetleri vatandaşlarımıza sunduğunu yakinen görmekteyiz” dedi.

 

Bir süredir PTT, müdürünün olmaması ve personel eksikliğinden kaynaklanan belirli sıkıntıları yaşamaktaydı diyen Aktaş; “Yeni müdürümüzle beraber yaşanan bu sıkıntıların hepsinin bir bir bertaraf edileceğine eminim. Bugün genel anlamda yeni müdürümüzle kurum ile alakalı istişareler yaptık. Ayrıca değişen ve gelişen bir İnegöl için üzerimize düşen bir şey varsa elimizden geleni yapmaya da hazır olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum. Son olarak kendilerine yeni görevinin hayırlar getirmesini temenni ediyor, müdürümüzün şahsında tüm kurum çalışanlarına başarılar ve kolaylıklar diler, saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş