Yılmaz ve Kalkan Ailelerinin mutlu günü

2001 yılında İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan ve sonrasında ise İnegöl’de kalmayı tercih eden Özer Yılmaz kızı Özgül Başak Yılmaz, Makine Mühendisi Gökhan Kalkan ile düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

Yayınlama: 15.10.2014
1.157
A+
A-

Turkcell Superonline Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Departmanında çalışan Özgül Başak Yılmaz, Turkcell Superonline Genel Müdürlüğü Teknik Departmanında çalışan Makine Mühendisi Gökhan Kalkan ile Gözde Kır Düğün Salonu’nda yaptığı merasimle evlendi.

Düğüne İlçe Kaymakam’ı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanı Milli Eğitim Eski Müdürü Mehmet Baştürk, Zabıta Müdürü Fahri Ekren, Müteaahitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, Hayırsever İş adamı Muzaffer Samda,  Hayırsever İş Adamı Selçuk Teşik, daire amirleri, okul müdürleri, yöneticiler, siyasi parti temsilcileri, sendika temsilcileri ile uzaktan ve yakından gelen çok sayıda davetli katıldı.  Düğün sonrası açıklamalarda bulunan Özer Yılmaz, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş