“Yine Türkiye’nin birinci partisi olacağız”

AK Parti Bursa Milletvekili Adayları listesinin açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, “Yine Türkiye’nin birinci partisi olacağız ” dedi.

Yayınlama: 19.09.2015
424
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Demirel, “İnegöl’den Milletvekilimiz Hüseyin Şahin tekrar 5. sıradan yer aldı. Konum itibari ile güzel bir yerde. Kesinlikle seçilecek bir yerde. Geçen seçimlere göre daha iyi bir liste ile seçime gidiyoruz. Çünkü bazı alanlarda eksiklikler vardı bana göre. Doğulu ve güneydoğulu vatandaşlarımı temsil eden adaylarımız artık daha seçilebilecek bir noktada. Bu da bizim açımızdan daha iyi olacak”

 

“Dağ bölgeleri olan Keles, Orhaneli, Harmancık bu gibi yerlerden sorumlu milletvekili yoktu, varsa da biraz daha geri plandaydı. Osman Mesten arkadaşımız bu gibi yöreleri iyi bildiği için AK Parti’mizin oy oranının Bursa’da artacağını düşünüyorum. Bununla birlikte Müfit Aydın Güneydoğu kökenli bir arkadaşımız, bence kesinlikle yer itibari ile çok iyi konumda. Dolayısı ile Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşlarımızın AK Parti’mize atacağı oyun daha da artacağını düşünüyorum”






 

“Geçtiğimiz seçim çalışmalarımız ile ilgili bir analiz gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz analiz de eksik ve aksaklıklarımızı tespit ettik. Bununla ilgili çalışmalarımızı gerçekleştirip çalışmalarımıza başlayacağız. İnancımızı kaybetmedik. Yine Türkiye’nin birinci partisi olacağız”  dedi.

 

AK PARTİ  BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ
 1 Mehmet Müezzinoğlu, 2 Efkan Ala, 3 Emine Yavuz Gözgeç 4 Cemalettin Kani Torun, 5 Hüseyin Şahin, 6 İsmail Aydın, 7 Zekeriya Birkan, 8 Hakan Çavuşoğlu, 9 Bennur Karaburun, 10 Muhammet Müfit Aydın, 11 Osman Mesten, 12 Mustafa Esgin, 13 Ahmet Kılıç, 14 Cennet Cankılıç, Harun Akın, 16 Bülent Büke, 17 Murat Çakır, 18 Dinçer Akyel.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş