Yol çizgileri yenileniyor

Karayolu ulaşımında trafik işaretlerinin hayati öneme sahip olduğunun bilincinde olan İnegöl Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile ortak bir çalışma yürüterek ilçedeki trafik çizgilerini yeniliyor.

Yayınlama: 09.09.2014
841
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile ortak bir çalışma yürüterek ilçedeki trafik çizgilerini yeniliyor.

 

40.000 TL MALİYET






Çalışmalar hakkında bilgi veren İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Caddelerdeki trafik şeridi çizgi çalışmasını yapmanın iki amacı var. Birincisi şehrin görsel güzelliğine güzellik katmak, ikincisi de trafiği doğru şekilde yönlendirmek’’ dedi. Ayrıca Kansu; İnegöl Belediyesinin araç ve ekipman desteği verdiği çalışmada Yaklaşık olarak 40.000 TL maliyeti olan çalışmada şimdiye kadar 42 km alanda çalışma yapıldı, toplamda 5 ton sıcak boya ve 2,5 ton soğuk boya kullanıldı’’ dedi.

 

YOL ÇİZGİLERİ İLE ULAŞIMIN DAHA SAĞLIKLI OLMASI HEDEFLİYORUZ

Modern belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini belirten Kansu, “İnegöl Belediyesi tarafından ana cadde üzerinde bulunan yaya geçidi ve yol çizgileri yenilenerek caddeler yenilenmiş görünümüyle vatandaşlarımızın kullanımına sunuldu. Araç ve yaya yollarındaki trafik işaretçisi olan çizgilerin zamanla silinmesi ve kaybolmasından dolayı çalışmaya hafta başı itibari ile başlanıldı. Yapılan bu çalışma ile birlikte trafikte yaya ve sürücüler açısından büyük bir önem arz eden yaya geçidi ve yol çizgileri ile ulaşımın daha sağlıklı olması hedefliyoruz’’ dedi.

 

ÇALIŞMALAR 1 AY DAHA DEVAM EDECEK

Merkez itfaiye önünden başlayan boyama çalışması Mimar Sinan Bulvarı, Adnan Menderes caddesi, Park caddesi; Anafartalar caddesi, Kasım Efendi caddesi, Ertuğrul Gazi caddesi, Ankara caddesi, Osmanbey caddesi, Nuri Doğrul caddesi, Ahmet Akyollu caddesi, Mesudiye İnegöl caddesi, İstiklal caddesi, Orhaniye caddesi, Akhisar caddesi ve Baykoca yolu olmak üzere toplamda 15 bulvar ve caddede çalışmanın tamamlandığını ifade eden Kansu, çalışmaların yaklaşık bir ay daha devam edeceği ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş