Ziraat Odası’ndan iftar

İnegöl Ziraat Odası Başkanlığı, Ramazan ayı nedeni ile muhtarlara, delegelere, çiftçilere ve şehir protokolüne yönelik iftar programı düzenledi.

Yayınlama: 15.07.2014
789
A+
A-

Ramazan Ayı nedeni ile ziraat odası başkanlığı iftar programı düzenledi. Programa muhtarlar, delegeler, çiftçiler katıldı.

 

İNŞALLAH GÜZEL BİRLİK BERABERLİĞİMİZ İLELEBET BÖYLE DEVAM EDER






İftar programı sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, “İnegöl’ümüzde Ramazan’ı dolu dolu yaşamaktayız. ve bu İnegöl’ümüzdeki birlik beraberliğimizi bu Ramazan ayının feyzi ve bereketi ile de taçlandırmaktayız. Bundan dolayı da bu akşam da Ziraat odamızın düzenlemiş olduğu iftara katıldık. Misafirlerle ilgili katılımcılardan dolayı Ziraat odamız başkanına, yönetimine, bizleri bu aziz, mübarek günde bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel birlik beraberliğimiz ilelebet böyle devam eder, Rabbim hayırlısıyla bayramı da bu güzel coşkuyla, birlik beraberlikle kutlamamızı nasip eder. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Bu arada Ziraat Odası Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel’in ardından iftar programını tertip eden İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise, “Mübarek Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yılda muhtarlığımızı, delegemizi, çiftçilerimizi, şehrimizin protokolünü davet ettik. Ramazan iftarı verdik. Ramazan’ın en büyük faydalarından birisi de biliyorsunuz, insanların kaynaşması sağlamak, birbirine ısınması sağlamak. O sebepten bugün yine burada bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanı yardımcımız Turgay müdürüm Fevzi Bey’e, Orkop başkanına, Muhtarlara, Delegelere, Gıda Tarım Hayvancılık müdürüne, gelen tüm arkadaşlara, Yağlı Tohumlar başkanına, Damızlık Süt Üreticileri başkanına, herkese çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Böyle güzel bir günü idrak etmiş bulunuyoruz. İnşallah Rabbim seneye de bizleri aynı şekilde hiç birimiz eksilmeden önce 3 aylara sonrasında da Ramazan-ı Mübarek’e varmak nasip eder. Sağ olun, Var olun” dedi.

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş