Zor geçen maçı kazandık

Bursa 1.Amatör Küme 4. Grup takımlarından Doğugücüspor, cezası nedeniyle Gürsu ilçe stadında karşılaştığı Cihanspor’u yenerek sahadan galibiyet ile ayrıldı. Galibiyeti değerlendiren Doğugücüspor Başkanı Erdoğan açıklamalarda bulunarak, “Zor geçen maçı kazandık” dedi.

Yayınlama: 10.12.2015
413
A+
A-

Doğugücüspor Başkanı Erdoğan Erdoğan 2-1 kazandıkları Cihanspor maçını değerlendirerek, “Maçın ilk yarısını 1-0 galibiyetle bitirdik. İkinci yarının ortalarında rakibimiz 1 gol bularak durumu eşitledi. 85.dakikada bulduğumuz gol ile sahadan 2-1 ayrıldık. Maçta kötü oynadık fakat bizim için önce üç puan almak önemliydi. Bunu da başardığımız için mutluyuz” dedi.

 

Başkan Erdoğan “Tütün sporla, deplasmanda sezonun ilk maçını oynayıp, lige galibiyetle başlamıştık. Bizim için ilk maçı almamız güzeldi, şimdide ikinci devreyi yine Tütünspor ile oynayarak başlayacağız. İnşallah bizim için güzel bir galibiyet olur. Maçın Yenişehir’de olması bizim açımızdan iyi oldu, çünkü Yenişehir Stadını iyi biliyoruz. İnegöl takımlarını kötü gittiği bu zamanda, bütün olumsuzluklara rağmen çok iyi gidiyoruz. Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah guruptan çıkarız, bütün takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş