AKTAŞ’TAN DİŞ HEKİMLERİNE ZİYARET

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası ve Dünya Diş Hekimleri Günü nedeniyle İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Yayınlama: 23.11.2016
1.746
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ve diş hekimleri karşıladı.

 

Toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Diş hekimlerini gününü bahane ederek sizleri ziyaret ediyoruz. Yeni binanızın tahsisinde hemde binanın yapılması ile alakalı belediye olarak da ciddi katkılarımız oldu. Burada güzel çalışmalar olduğunu görüyoruz. Bir miktar personel ile alakalı sıkıntıdan kaynaklanan bir süreç var ama kaliteli bir hizmet verildiğini, örnek kurumlardan bir tanesi olduğuna hep beraber şahit oluyoruz. İşin önemine binaen hafta sonu düzenlediğimiz tiyatro oyunumuzun bu haftaki konusu dişler ve düşler olacak. Çocuklarımız için diş fırçası ve diş macunu dağıtacağız. Ağız ve diş sağlığının bir kültür meselesi olduğunu biliyoruz. Anne ve babaların özellikle bu konuda uyarıcı ve ikaz edici olmasını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. İnegöl gerçekten sağlıkta ciddi bir mesafe kat etti. tekrar bu özel gününüzü kutluyorum” dedi.






 

Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’da Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Aktaş, tüm diş hekimleri adına Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu’na çiçek takdim etti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş