BELEDİYE’YE MİRAS

Kurşunlu Belde Belediyesi döneminde Şişli Belediyesi’nden resmi yardım alabilmek için Kentyol AŞ ile yapılan ortaklığın İnegöl Belediyesi’ne geçtiği, Kentyol AŞ’nin sermaye artış teklifi sonucu ortaya çıktı.

Yayınlama: 08.12.2016
1.084
A+
A-

Şişli Belediyesi bünyesinde bulunan Kentyol AŞ’ye ortaklığı olan Kurşunlu Belde Belediyesi’nin İnegöl Belediyesi’ne geçmesi sonucunda bu ortaklık da İnegöl Belediyesi’ne geçti. Kentyol AŞ’nin yapacağı sermaye artışı İnegöl Belediyesi Meclisine yansıdı.

 

Görüşülen madde ile ilgili konuşan Başkan Aktaş, “Kurşunlu Belediyesi’nin tüm alacak ve borçlarıyla bize devrolması esnasında bu da bize devrolmuştur. Bu ortaklık da İnegöl Belediyesine devroldu. Bu konu ile ilgili sermaye artışına katılmak istemiyoruz” dedi.






 

RESMİ YARDIM YAPILABİLMESİ İÇİN OLUŞTURULAN BİR ORTAKLIK

Ortaklığın geçmişiyle ilgili bilgi veren İsmail Karaman, “Geçmiş dönemlerde Erkan Dönmez’in siyasi partisiyle ve Mustafa Sarıgül’le olan ilişkisini siyasetin içerisinde olan arkadaşlarımız bilir. Şişli Belediyesi Kurşunlu Belediyesine bir park hediye etmişti. Bu parkı yapabilmesi için belediye bünyesinde Kentyol AŞ adındaki şirkete cüzi bir miktarda kendilerini ortak ederek şirket üzerinden oraya yardım yaptılar. Resmi kanallardan bu yardımın yapılabilmesi için bu gerekliydi. Absürt bir durum yok. Güzel bir şey yapılmıştı” diyerek konu ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş