Can dostları unutulmadı

Limak Enerji Uludağ Elektrik, sokak hayvanlarının hayatına dokunmaya devam ediyor. Şirket, ‘Sevgimiz, Enerjimiz Sizinle’ projesi kapsamında kış aylarında etkisini iyice hissettiren soğuk havalar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını mamasız ve susuz bırakmadı.

Yayınlama: 23.12.2021
382
A+
A-

Güney Marmara Bölgesi’nde, dört şehirde 100’ü aşkın işlem merkezi ile müşterilerine hizmet veren Uludağ Elektrik, sokak hayvanları için müşteri işlem merkezlerinin önünde su ve mama kapları bulunduruyor.

 

Hava sıcaklıklarının azaldığı ve kar yağışının olduğu bugünlerde soğuklar, insanlar kadar hayvanların sağlığı üzerinde de olumsuz etkilere neden oluyor. Sokak hayvanları soğuk havanın da etkisiyle yiyecek ve su bulmakta zorlanıyor. Uludağ Elektrik, hizmet bölgesinde yer alan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’daki sevimli dostların bugünleri mamasız ve susuz geçirmemeleri için başlattığı ‘Sevgimiz, Enerjimiz Sizinle’ projesini bu yıl da sürdürüyor. Proje kapsamında tüm işlem merkezlerinin önünde temiz mama ve su kapları bulunduran şirket kedi, köpek ve kuşların gıdasız kalmaması için çalışıyor.








 

Uludağ Elektrik, tüm vatandaşlara kapılarının önüne sokakta yaşayan canlılar için bir kap su ve mama koyma çağrısında bulunuyor. Küçük, büyük herkesi sokakta yaşayan canlılara yardıma çağıran şirket, ‘Sevgimiz, Enerjimiz Sizinle’ projesi ile hayvanları korumanın öneminin altını çiziyor. Şirket, proje ile sokak hayvanlarına yönelik farkındalığın artırılması, yaşam koşullarının iyileştirilmesi, çocuklara ve yetişkin bireylere hayvan sevgisinin aşılanmasını hedefliyor.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.