Kontrolden Çıkan Kamyon Dehşet Saçtı: 1 Ölü 17 Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde nedeni bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkan bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

Yayınlama: 30.01.2017
789
A+
A-

Kontrolden çıkan kamyon 12 aracı biçti

Edinilen bilgiye göre kaza, Gebze E5 karayolu Beylikbağı mevkii, İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul istikametine giden Ekrem E. idaresinde ki 41 L 9269 plakalı hafriyat kamyonu henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıktı. Kontrolden çıkarak hızla ilerleyen kamyon önünde seyir halinde olan 12 araca çarparak metrelerce sürükledi. Kaza sonrasında olayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

1 kişi öldü 17 kişi yaralandı






İhbar üzerine hemen kaza yerine giden polis ekipleri çevre güvenliği alırken itfaiye ekipleri bir aracın içerisinde sıkışan yaralıları kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkışan yaralılar sıkıştıkları yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken kaza da 17 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazada 41 UE 533 plakalı aracın sürücüsü Fatih Can’ın hayatını kaybettiği belirlenirken olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde çalışma yaptı. Kaza sonrası meraklı vatandaşların olanı biteni film izler gibi izlediği görüldü.

“Kamyon, katliam yaptı”

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü olan Ergün Emre, “Arkada sol şeritten kamyon geliyordu. Beni altına alacağı sırada aracımı sağa çektim. Son andan kurtardım ama aracım kullanılamaz hale geldi. Ondan sonra olduğu gibi koparttı her şeyi, katliam yaptı” dedi.

“Kamyon ortadan gelerek araçları biçe biçe gitti”

Kazaya karışan bir başka aracın şoförü Kani Cambaz ise, “100 metre ileride trafik sıkışınca, trafik yavaşladı. Aynadan baktığımda arkadan kırmızı damperli kamyonun süratli bir şekilde geldiğini fark edince kendimi sola attım. Ortadan araçları biçe biçe bu şekil kaza meydana geldi. Ben güçlükle kendimi kurtardım” şeklinde konuştu.

Meydana gelen kaza sonrasında trafiğe kapanan yok yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrasında kontrollü olarak trafiğe açılırken, Kara Yollarına bağlı ekipler yolda temizleme çalışması yaptı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş