Kur’anı Kerim’i Yırtan İbrahim Atabey İsimli Şahısla İlgili EGM’den Açıklama

Youtube’da yayın yapan İbrahim Atabey isimli bir şahıs, Kur’an-ı Kerim ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) hakkında hakaret içerikli ifadeler kullandı. İbrahim Atabey’e tepkilerin çığ gibi büyümesinin ardından sosyal medyada “İbrahim Atabey tutuklansın” sesleri yükseldi.

Yayınlama: 16.11.2020
2.406
A+
A-

İbrahim Atabey isimli Youtuber, kutsal kitabımız Kur’an’ı Kerim ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (S.A.V) hedef alan küstah açıklamalarda bulundu. Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından yurt dışında yaşadığı iddia edilen İbrahim Atabey’e tepkiler çığ gibi büyüdü.

SOSYAL MEDYADA “İBRAHİM ATABEY TUTUKLANSIN” SESLERİ YÜKSELDİ
Skandal görüntülerin ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter’da “İbrahim Atabey Tutuklansın” etiketi altında binlerce paylaşım yapıldı. Etiketin altına yorum yapan Twitter kullanıcıları, “Adı İbrahim ama Ebu Cehil’den farkı olmayan bu haysiyetsizi tutuklayın” çağrısında bulundu.

Emniyet Genel Müdürlüğü ise Olayla ilgili inceleme başlattı. Şahsın Rusya’dan ikamet ettiğini belirleyen EGM, şahsın 11 ayrı suçtan arandığını ve iadesi için çalışmaların başladığını açıkladı








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş