Meteoroloji uyarmıştı… Sağanak yağış İstanbul’u vurdu

İstanbul’da önce kara bulutlar görüldü ardından da sağanak yağmur başladı. Özellikle Anadolu yakasında şiddetli yağmur görülürken vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

Yayınlama: 11.09.2018
1.676
A+
A-

Etkili olan yağmur nedeniyle Üsküdar’da yollar göle döndü. Sağanak yağışa aniden yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Öte yandan İstanbul Boğazı’na sağanak yağmur sonrası çamur aktı.Beylerbeyi’nden yağmurla birlikte gelen çamur, Boğaz’ı kahverengi yaptı.

İstanbulluların günlerdir önlem aldığı dolu yağışı Yenibosna’da yaşandı. Öğlen saatlerinde etkili olan olumsuz hava koşulları sırasında bölgeye dolu yağdı.

Sağanak nedeniyle Atatürk Havalimanı’ndaki seferlerde de gecikmeler yaşanıyor. Öte yandan Riyad-İstanbul seferini yaparken Atatürk Havalimanı’na inişi sırasında yıldırım isabet eden tarifeli uçak, kontrol için hangara alındı.

 






YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

İstanbul’da etkili olan yağmur nedeniyle Üsküdar’da yollar göle döndü. Sağanak yağışa aniden yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

BOĞAZ’A ÇAMUR AKTI

İstanbul Boğazı, Üsküdar ve çevresinde etkili olan yağmur sonrası çamura bulandı. Beylerbeyi’nden yağmurla birlikte gelen çamur, Boğaz’ı kahverengi yaptı. 

ARAÇLAR GÜÇLÜKLE İLERLEDİ

İstanbul’da öğleden sonra başlayan yağmur kentte hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Beylikdüzü’nde yollar adeta göle döndü .Araçlar oluşan su birikintisinde güçlükle ilerledi. Oluşan su birikintisi ise kameralarca kaydedildi. 

YENİBOSNA’YA DOLU YAĞDI

İstanbul’da öğlen saatlerinde etkili olan olumsuz hava koşulları sırasında Yenibosna’da dolu yağdı. Kısa süren dolu yağışı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş