Son Dakika! Antalya Havalimanında Fırtına Nedeniyle Otobüs Devrildi: 12 Yaralı Var

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, havalimanında bir otobüs ve minibüsün fırtına nedeniyle devrildiğini, 12 kişinin de yaralandığını açıkladı. Aynı zamanda bir uçakta da maddi hasar meydana geldi.

Yayınlama: 26.01.2019
1.854
A+
A-

Antalyanın Konyaaltı ilçesindeki Balıkçı Barınağı açıklarında sabah saatlerinde dev bir hortumoluştu. Kıyıdan yaklaşık 1 kilometre açıkta oluştuğu görülen hortum kısa sürede büyüyüp, ilerlemeye devam etti. Deniz yüzeyinde suları savurarak yoluna devam eden hortumu barınaktaki balıkçılar cep telefonlarıyla görüntüledi

HAVALİMANINDA DA HORTUM OTOBÜSÜ DEVİRDİ

Muratpaşa ilçesi Lara sahilinde de hortum oluştu. Denizde başlayan hortum karada ilerleyerek seralara zarar verdi. Kırcami bölgesindeki çok sayıda sera hortum nedeniyle hasar gördü. Kent merkezinde hortumun görüldüğü diğer bir nokta ise Antalya Havalimanı çevresi oldu. Antalya Havalimanı’nda bir otobüs şiddetli fırtınadan devrildi. Güzeloba Mahallesi‘nde oluşan hortum havalimanına kadar ilerledikten sonra etkisini kaybetti. Hortumun geçtiği noktalarda ağaçlar devrildi, tabelalar uçtu, enerji nakil hatları zarar gördü.






VALİ VATANDAŞLARI UYARDI

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, “Vatandaşlardan ricam, meteorolojik uyarıları dikkate alsınlar. Bu uyarılar ölçüsünde dışarıya çıksınlar.” uyarısında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş