Stklar Ve Okul Aile Birliklerinden Başkan Özkana Teşekkür Ziyareti

STK’lar ve okul aile birlikleri, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yayınlama: 02.11.2017
1.118
A+
A-

KİHMED yönetim kurulu, Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu Aile Birliği ve Şehit Özcan Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri,. Başkan Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. Yaptıkları desteklerden dolayı Başkan Özkan’a teşekkür eden yöneticiler, Karacabey Belediyesi’nin her zaman yanında olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ali Özkan’a plaket ve ve çiçek takdim edildi.

Eğitimin öncelikleri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bu şehir hepimizin. Karacabey Belediyesi halka hizmet etme noktasında gayret gösteren bir kurum. Nerde bir aksaklık, nerde bir eksiklik varsa biz yardımcı olmaya çalışıyoruz. Eğitim bizim çeşitli vesilelerle belirttiğimiz gibi önceliğimiz. Eğitim meselesini Türkiye olarak çözmemiz gerekiyor. Çünkü yarınlara sağlıklı bir şekilde yürüyebilmek için, milletler arası yarışta ön planda olabilmek için gençlerimizi iyi yetiştirmemiz lazım” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş