‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) ile KOSGEB tarafından verilecek girişimcilik eğitimine ön müracaatlar 5-23 Şubat tarihleri arasında başlıyor.

Yayınlama: 26.01.2018
1.178
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında imzalanan protokolle mart ve nisan aylarında verilecek ‘girişimcilik eğitimi’ için 5 ile 23 Şubat tarihleri arasında ön başvurular alınacak. Girişimcilik kursuna katılmak isteyen kursiyerlerin, müracaat formunu doldurup bir adet fotoğrafla Merinos AKKM F Blok BUSMEK danışmaya vermeleri gerekiyor.

Kursa yeni işletme açacaklar katılabilecek, eğitimden sonra işletme kurulacak ve iş planı KOSGEB tarafından onaylanan projelere destek verilecek. Öncelikli olarak BUSMEK mezunu ve kursiyerleri başvuru yapabilecek. Derslere devam mecburiyeti olduğu belirtildi. Programa katılacak olan girişimcilerin eğitimleri de 26 – 29 Mart, 9 – 12 Nisan ve 24 – 27 Nisan tarihlerinde 3 ayrı grupta gerçekleştirilecek.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş