1 NİSAN’DAN SONRA 5 SENE DAHA ONU OYNAMAYA YOLLAYACAĞIZ

Yayınlama: 26.03.2024
83
A+
A-

Ak Parti’nin seçim dönemlerinde geleneksel olarak düzenlediği Orhaniye Mahallesi nokta mitingi, 31 Mart 2024 Mahalli İdare Seçimleri öncesinde gerçekleştirildi. Ayağının tozu ile İnegöl’de bir çok noktayı ziyaret ettikten sonra Orhaniye’de kürsüye çıkan Bursa BBB ve Cumhur İttifakı Bursa BBB Adayı Alinur Aktaş, CHP’nin adayı Bozbeye’e hitaben; “Biz onu 1 Nisan’dan sonra bir 5 sene daha oynamaya yollayacağız inşallah. İnegöl güçlü bir destek verirse, Allah’ın izni ile CHP’nin adayı eve dönecek. Bir 5 sene daha dinlenecek. Siz bugün kadar bu kardeşinize, bu evladınıza sahip çıktınız. Farklı siyasi görüşlerden arkadaşlarımız, kardeşlerimiz olabilir. 31 Mart’ta öyle bir oyumuzu kullanalım ki, Nilüfer’den duysunlar, titresinler, ‘İnegöl geliyor’ desinler” dedi.

AK Parti’nin geleneksel olarak seçim dönemlerinde gerçekleştirdiği Orhaniye Mahallesi nokta mitingi, bu seçim sürecinde de gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti ve MHP il ve ilçe başkanlarının da katıldığı mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Aktaş ve beraberindeki heyet meşalelerle karşılanırken, miting sahasında coşku zirveye çıktı.






Programda ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban, şu ifadeleri kullandı:

“Böylesine güzel bir karşılama için teşekkür ediyorum. Ne zaman Orhaniye Mahallesi’ne gelsek bizleri hep güzel karşıladınız. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Ben 5 yıldır aktif olarak görev yapan kardeşinizim. Allah nasip etti önümüzde bir 5 yıl daha yolumuza devam etmek istiyoruz. Dersimize çalıştık. Bu çorbada tuzumuz var. Bu aziz milletin başını eğdirecek hiçbir işin içinde olmadık. Sadece bir tek derdimiz oldu; bu aziz millete hizmet etmek. Bugüne kadar hamdolsun çok güzel projeler hayata geçirdik. Mutlaka eksik veya aksaklıklarımız da vardır. Ama önce Allah’ın izni olursa, sonra sizlerin de bizlere dualarla destekleri olursa, bizler yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizlere bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

‘İNEGÖL’Ü KOPARABİLİR MİYİZ?’ DİYE HESAP KİTAP DA YAPTILAR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ise,

“İnegöl bu akşam yanıyor. Kıskananlar çatlasın. CHP’nin adayı buraya çok sık geliyor. Hatta bunlar ne yaptılar biliyor musunuz, İnegöl’ü acaba koparabilir miyiz diye hesap kitap da yaptılar. Çünkü İnegöl’den korkuyorlar, çekiniyorlar. 31 Mart akşamı görecekler İnegöl’ün ne olduğunu Allah’ın izni ile” ifadeleri ile konuşmasına başladı.

1 NİSAN SABAHINDA OTOBAN GİBİ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Konuşmalarına devam eden Aktaş, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Allah razı olsun bu emaneti bana 3 kez İnegöl’de, 1 kez de Bursa’da verdiniz. Sağolsun büyüklerimiz tekrar Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına layık gördüler. Ben her birine çok teşekkür ediyorum. Bu emaneti taşımanın sorumluluğu ve kararlılığı içerisindeyiz. Tecrübemiz ve bilgi birikimimiz var. Zor bir 5 sene geçirdik. İçinde pandeminin olduğu, depremlerin olduğu, sellerin, yangınların olduğu zor bir 5 sene geçirdik. İnşallah 4-5 yıl seçim yok. Nasip olursa 31 Mart akşamı güçlü bir şekilde yolumuza devam ederek, 1 Nisan sabahında otoban gibi yolumuza devam edeceğiz. Buradaki hiçbir kardeşimizin şüphesi olmasın”

BU CHP, ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CHP DEĞİL

Hanlar bölgesindeki düzenlemelere herkesin çok sevindiğini fakat CHP’nin bu projeye dahi ‘hayır’ dediğini belirten Aktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu CHP’nin memlekette hiç hayırlı işe imza attığı görülmemiş. Maalesef bu CHP, Atatürk’ün kurduğu CHP değil. Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor ama bu CHP hiç göstermiyor. Hanlar Bölgesi’ni gördünüz mü; Ulu Cami’nin orada? Çok harika. Bu projeye bile ‘hayır’ dedi bunlar. ‘Kardeşim bu projede ne var?’ dedik. Eski binaları yıkıyoruz, tarihi binaları ortaya çıkarıyoruz, ayağa kaldırıyoruz. Esnaf heyecanlı, Bursa heyecanlı, partili partisiz herkes heyecanlı ama bir heyecanı olmayan; CHP. Dolayısıyla böyle bir zihniyetin kesinlikle iş başına gelmemesi lazım”

ALGI İLE YAPMADIKLARINI YAPMIŞ GİBİ GÖSTERMEK İSTİYORLAR

Aktaş, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Bu CHP’nin adayı, 20 yıl Nilüfer’de belediye başkanlığı yaptı. Ben Uludağ Üniversitesi mezunuyum, Görükle’yi bilirim. Ayağımıza poşet bağlayıp Görükle’de yürüdüğümüz günleri bilirim ben. 3 Tane otobüs ile Görükle’ye gidiyorduk. O zamanlar 89’a kadar belediye yoktu. Nilüfer siteler şeklinde büyüdü. Her site kendi içerisinde sosyal tesisini yaptı, parkını yaptı, bahçesini yaptı. Ana caddelerde gördüğünüz asfaltın, tretuarın, yeşil alanın, çiçeğin hepsi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Bunların yaptığı, işi gücü tabela dikmek; gülümseyin Nilüfer’desiniz. Biz Bursa’da olmaktan, İnegöl’de olmaktan çok mutluyuz. Bursa’nın her tarafı bizi güldürüyor.  Biz Bursalılar olarak kocaman bir aile olmuşuz. Biz her yerde mutluyuz. Şimdi algı ile yapmadıklarını yapmış gibi göstermek istiyorlar”

BİZ ONU 1 NİSAN’DAN SONRA BİR 5 SENE DAHA OYNAMAYA YOLLAYACAĞIZ

Aktaş’ın konuştuğu anlardan kalabalıktan, ‘Bozbey, pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım’ sloganlarının yükselmesi üzerine Aktaş, şu ifadeleri kullandı:

“Biz onu 1 Nisan’dan sonra bir 5 sene daha oynamaya yollayacağız inşallah. İnegöl güçlü bir destek verirse, Allah’ın izni ile CHP’nin adayı eve dönecek. Bir 5 sene daha dinlenecek. Siz bugün kadar bu kardeşinize, bu evladınıza sahip çıktınız. Farklı siyasi görüşlerden arkadaşlarımız, kardeşlerimiz olabilir. 31 Mart’ta öyle bir oyumuzu kullanalım ki, Nilüfer’den duysunlar, titresinler, ‘İnegöl geliyor’ desinler”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş