12 YAŞINDAKi KAYRA TALHA YAMAN 303’üNCü KEZ AMELiYAT OLDU!

İnegöl’de 2012 yılında içtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları hasar gören 12 yaşındaki Kayra Talha Yaman 303’üncü ve son kez ABD’de ameliyat oldu. Ameliyatı başarılı geçen Yaman’ın üç ay sonra sağlıklı bir şekilde Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.

Yayınlama: 15.02.2020
744
A+
A-

İnegöl’de 2012 yılında içtiği temizlik maddesi nedeniyle iç organları zarar gören 12 yaşında ki Kayra Talha Yaman bugüne kadar 303 kere ameliyat geçirdi. 28 Ocak’ta 303’üncü ve son ameliyatını olmak için ABD’ye giden Yaman, 12 Şubat tarihinde alındığı ameliyat 48 saat sürdü. 48 saatin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Kayra Talha Yaman’ın ameliyatının içi geçtiği doktorlar tarafından bildirildi.

Kayra Talha Yaman’ın anneannesi Meral Güneş yaptığı açıklamada, ”Kayra ameliyata girdi ve çıktı. Çok ağır bir ameliyat geçirdi. İlk ameliyatında gırtlak nakli olmuştu şimdi yemek borusu ameliyatı oldu. Zor bir süreçti bizim için,saatler geçmek bilmedi. Göğsünden, kasığına kadar açıldı. 10 yıldan beri bunu bekliyorduk. İnşallah sağlığına kavuşup geri dönecek. Orada anne ve babası ile kalıyor. Bizim maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Tüm insanlardan Allah razı olsun. Duaları ile Kayra bu günlere geldi. Çok yıprandık 10 yıldır, çocuk kendi acısını çekerek 303’üncü ameliyatı geçirdi. Annesine ameliyata girerken demiş ki; çorba içeceğim. Ben İnegöl halkından ve Türkiye’den dua ve destek bekliyorum. El birliği ile Kayra Türkiye’ye geri dönecek. Doktorlarla şuanda görüşülmedi ne zaman döneceği ile ilgili ama daha önce üç ay sonra döner demişlerdi” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş