2. OSB’de feci kaza 9 kişi yaralandı

2. Organize Sanayi Bölgesi Mobilya Sanayi Caddesi’nde meydana gelen kaza da otomobil ile çarpışan servis aracı taklalar attı; 9 kişi yaralandı.

Yayınlama: 18.01.2018
707
A+
A-

İnegöl merkezden aldığı işçilerini İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Mobilya ve Orman Ürünleri fabrikasına götürmek üzere yola çıkan Gürsel Öztürk (54) yönetimindeki 16 S 6115 plakalı servis aracı, Mobilya Sanayi caddesi üzerinde seyir halindeyken ara sokaktan caddeye çıkan 30 yaşındaki Can Şıklar yönetimindeki 06 AFC 440 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

                                                

Çarpışmanın etkisiyle savrulan servis aracı taklalar atarak yağmur suyu kanalına düştü. Hurdaya dönen servis aracında sürücü Gürsel Öztürk, ile servis aracında bulunan fabrika işçileri 36 yaşındaki Halil Tuna Beşli, 48 yaşındaki İsmail Delen, 29 yaşındaki Mehmet Ali Özbakır, 36 yaşındaki Kani Tekin, 48 yaşındaki Teoman İçci, 38 yaşındaki Vedat Sayılgan ve otomobil sürücü Can Şıklar yaralandı.






 

Kaza da yaralanan 9 yaralının imdadına çevredeki fabrikaları işçileri yetişirken, kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

 

Yaralılardan 8’i Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine sevk edilirken, bir yaralı ise Yenişehir Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Kaza anı ise bir fabrikanın güvenlik kameralarına yansıdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş