Acil Serviste Doktora çirkin saldırı

İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisinde meydana gelen olayda doktora saldıran alkollü şahıslar etkisiz hale getirildi. Kadın doktora hakaretler ederek saldırma girişiminde bulunan şahıslar Polisler ve Güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildiler.

Yayınlama: 15.12.2017
840
A+
A-

 

Edinilen bilgilere göre; iddiaya göre hasta olan İ.Y. isimli şahıs, arkadaşları M.Ç. ve S.Y. tarafından Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildi. Alkollü olan şahıslardan İ.Y. muayene olmak için sırayı beklemek yerine bayan doktor N.S.’nin yanına gitti. Doktorun sıraya riayet etmesi konusunda uyarmasına sinirlenen İ.Y. ve yanındaki arkadaşları, bayan doktora hakaretler etmeye başladı. Hakaret sırasında şahıslardan biri doktorun üzerine yürüyerek saldırmaya çalıştığını gören Hastane görevlisi R.Y. şahsın önüne geçerek müdahale etti. O sırada hastane polisi ve güvenlik görevlileri alkollü 3 şahsı hastaneden dışarıya çıkararak etkisiz hale getirdiler.

 






FENALIK GEÇİRDİ

Olay yerine sevk edilen emniyet ekiplerince tamamen etkisiz hale getirilen şahıslardan biri fenalaşınca sedyeye alınarak acil serviste tedavi altına alındı. Tedavileri ve sağlık raporları alınan alkollü şahıslar gözaltına alındılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş