AGD’DEN COŞKULU FiNAL

Anadolu Gençlik Derneği Yaz Okulları Etkinliği Selçuk Yahşi Ortaokulu’nda düzenlenen final programıyla son buldu.

Yayınlama: 09.08.2019
541
A+
A-

Anadolu Gençlik Derneği’nin her yıl düzenlemiş olduğu yaz okulları etkinliğinde bu sene de sona gelindi. Selçuk Yahşi Ortaokulu’nda düzenlenen programda coşkulu ve eğlenceli anlar yaşandı. Program,   Hacı Yusuf Şahin Camii’nde öğlen namazının kılınmasının ardından başladı. Öğrenciler, marşlar söyleyerek Selçuk Yahşi Ortaokulu’nun bahçesine yürüdü ardından okul bahçesinde halat çekme yarışması, çuval yarışması ve çeşitli oyunlarla programa devam etti.

 

450 ÖĞRENCİ 5 FARKLI OKUL






Konuyla alakalı açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Yaz Okulları Sorumlusu Muhammed Ali Zengin, “Malumunuz 7 haftalık bir yaz okulu programımız oldu. 7 hafta boyunca İnegöl’de 5 farklı okulda toplam 450 öğrenciyle beraber Kuran’ı öğrenmek, anlamak ve hayatımıza geçirmek adına faaliyetlerimiz oldu. Elhamdülillah bugün bu yaz okulu programının son günündeyiz ve final etkinliklerimizi yapıyoruz. Yaz etkinliklerinin içerisinde yüzme etkinlikleri, futbol turnuvası, at binme, play station turnuvası, langırt turnuvası, ok atma gibi etkinliklerimiz oldu. Bu etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimiz oldu, bugün burada başaralı olan bütün kardeşlerimize hediyelerini takdim edeceğiz. Bizim amacımız, buraya katılan bütün öğrenci kardeşlerimiz arasında ki sevgiyi sağlamak olmuştur. Bunu da başarabildiğimizi düşünüyorum ki burada bulanan öğrencilerin yüzündeki tebessüm de bunun en büyük göstergesidir. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

DOLU İÇERİĞİYLE GÖZ DOLDURAN BİR PROGRAMDI

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl İlçe Başkanı Yakup Tokgöz ise, “ Milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştirmek için mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de devam ediyor. Yaz okulu etkinlikleri de bu uğurda düzenlenmiş ve dolu içeriğiyle göz dolduran bir programdı. Ahlaklı, adaletli, şuurlu, anne ve babasına itaatkâr bir nesil yetiştirmenin yolu eğitimden geçer. Bizim de amacımız geleceğin büyükleri olan bu çocuklara bu etkinliklerle milli ve manevi değerlerimizi aşılamaktı. Ben bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Program, etkinlik boyunca başarılı olan öğrencilere hediye takdim edilmesiyle son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş