İnegöllü gençler ve çocuklar LGBT sapkınlığı ile karşı karşıya

Yayınlama: 15.12.2022
555
A+
A-

İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu, son yıllarda özellikle LGBT sapkınlığının ön plana çıktığını, çocukların ve gençlerin cinsiyetsizleştirme operasyonu ile karşı karşıya kaldığını belirtti. Köseoğlu, milletvekillerine çağrıda bulunarak, “LGBT gibi sapkın vakıf, dernek, kurum, kuruluş ve bunlara destek veren tüm yapıları ve faaliyetlerini suç kapsamına alarak yasaklanması ve bunlara gerekli cezai işlem ve yasal yaptırımların uygulanmasıdır” dedi.

Son yıllarda özellikle spor ve sanat dünyasındaki bazı kişilerin cinsiyet değiştirme, LBGT savunuculuğu yapması, gençlerin ve çocuklar için bu şahsiyetlerin rol model olarak gösterilmeye çalışılması tepkilere neden oluyor.






AİLE KAVRAMI YOK OLUYOR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) Başkanı Naci Köseoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Batılı emperyalist güçler İslam toplumlarını savaş meydanlarında mağlup edemeyince; İslam topraklarını işgal edip, sömürmek ve Müslümanları köleleştirmek için strateji değiştirerek bizleri Kur’an’dan, milli ve manevi değerlerimizden uzaklaştırmayı ve özellikle en sağlam kalemiz olan aile yapımızı bozmayı hedeflemişlerdir. Toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında çocuklarımız ve gençlerimiz cinsiyetsizleştirilmek istenmekte. LGBT, eş cinsel ilişkiler ve feminist kültür ve söylemler meşrulaştırılarak aile yapımız bozulmaya çalışılmaktadır. Rabbimiz kitabında ‘Biz sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık’ buyurmasına rağmen erkeklerimizi kadınlaştırmak, kadınlarımızı da erkekleştirmeye çalışarak insan fıtratına ve dine savaş açan bu küresel güçler, evlilikleri ve aileyi yok ederek dünya nüfusunu azaltıp, inancını, ahlakını ve şahsiyetini kaybetmiş toplumları köleleştirmek ve bütün dünyanın kaynak ve zenginliklerini sömürmeyi planlamaktadır”

BASI KESİMLER DESTEKLİYOR

Bazı kesimlerin bu sapkınlığı savunduğunu belirten Köseoğlu, “Bazı pop grupları, sözde sanatçı ve sinema aktörleri LGBT gibi sapkın grupları savunmakta, bunlara tepki gösteren duyarlı ve inançlı halkımızı hedef alarak susturmaya çalışmaktadırlar. Müzik ve sinema kültürü ile gençlerimize bu ahlaksız ve sapkın fikirler empoze edilmekte, LGBT’li sapkın kişiler çocuklarımıza ve gençlerimize rol model olarak sunulmaktadır” dedi.

SUÇ SAYILSIN

Milletvekillerine çağrıda bulunarak bu sapkınlığın kanuni çerçevede yasaklanması gerektiğini belirten Köseoğlu, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Bizler milli ve manevi değerlerimize bağlı, İslami hassasiyete sahip STK’lar olarak bu yeni yasama yılında TBMM ve milletvekillerimizden talebimiz; Lut (as)‘ın kavmi gibi adım adım bizi helak olmaya sürükleyen, neslimizi ve geçlerimizi ifsad ederek son kalemiz aileyi yıkmaya çalışan LGBT gibi sapkın vakıf, dernek, kurum, kuruluş ve bunlara destek veren tüm yapıları ve faaliyetlerini suç kapsamına alarak yasaklanması ve bunlara gerekli cezai işlem ve yasal yaptırımların uygulanmasıdır. LGBT ve eş cinsellik gibi ahlaksız ve sapık akımların özgürlük, kişisel hak ve tercih ve benzeri anlayışlarla normalleşme ve meşrulaşması, maazallah tüm toplumu ve neslimizi ifsad edip, hepimizin ailesini ve çocuklarını tehdit edecek noktaya getirecek ve bizleri helaka ve küresel emperyalist güçlerin köleliğine sürüklemeye sevk edecektir”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş