AK PARTi ÇALIŞMALARINI SüRDüRüYOR; ‘HER ANLATTIĞIMDA HEYECANLANIYORUM’

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Selahattin Külcü, seçim çalışmaları kapsamında Bilalköy Mahallesi ve Kulaca Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Selahattin Külcü, “Çiftçiler için 7 ay önce başladığımız şirket projesini her anlattığımda heyecanlanıyorum. Bu şirketten sonra belki de meyve suyu fabrikasını ve değişik fabrikaları da kurup, üretimimizi de İnegöl’de yapmak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 04.03.2019
667
A+
A-

 

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Selahattin Külcü ve bazı AK Partili yöneticiler, seçim çalışmaları kapsamında Bilanköy Mahallesi ve Kulaca Mahallesi’ni ziyaret etti.

 






Ziyaretler sırasında ilk olarak açıklamalarda bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Başkanı Selahattin Külcü, “Ne kadar duble yol yaptık, savunma sanayisinde nerelere geldik, bu ülkeye neler kazandırıldı noktasını sizlere anlatmayacağım. Çünkü bunları artık hepimiz biliyoruz. Ben bu akşam sizlere özellikle tarım ile ilgili birşeyler anlatacağım. Bende çiftçiyim. Çiftçilikten başka da hiç bir işle uğraşmadım. Çiftçilikle ilgili İnegöl’de bir takım sorunlar vardı. Bu sorunların en başında da pazarlama geliyor. Bizlerde bu konu ile ilgili çalışmalar başlattık” dedi.

 

7 Ay önce çalışmaların başladığını belirten Külcü, “Bundan tam 7 ay önce bir projenin çalışmasına başladık. Bu proje tamamen çiftçimiz için yapılan bir proje. Bu proje ile çiftçimiz pazarlama derdinden kurtulacak. Tüccar beklemeyecek. Kendi ürettiklerini hemen pazarlayabilecek. Çiftçiler için 7 ay önce başladığımız şirket projesini her anlattığımda heyecanlanıyorum. Bu şirketten sonra belki de meyve suyu fabrikasını ve değişik fabrikaları da kurup, üretimimizi de İnegöl’de yapmak istiyoruz. Yani bu şirket %25 İnegöl Belediyesi’nin ve %75’i de çiftçilerimizin olacak. Bu şirket çiftçilerden ürünleri alacak ve hem yurt içine hem de yurt dışına pazarlayacak. Profesyonel ekipler olacak. Pazarlama derdi de bitmiş olacak. Bu işten herkes kazançlı çıkmış olacak” dedi.

 

HEM ÇİFTÇİMİZ HEM DE İNEGÖL KAZANMIŞ OLACAK

Konuşmalarını sürdüren Külcü, “Bakın bu şirket açıldığında inşallah daha değişik fabrikalarda kuracağız belki. Bunun yanına meyve suyu fabrikası da açabiliriz ileriki dönemde. Yani kendi üretim alanımız da açılmış olur. Bundan hem çiftçimiz hem de İnegöl kazanmış olacak. Dediğim gibi bu projeyi her anlattığımda gerçekten çok heyecanlanıyorum” şeklinde konuştu.

 

AKTAŞ’A DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR

Daha sonra açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise, “Bildiğiniz gibi büyükşehir yasası ile birlikte köylere hizmet gelmeye başladı. Bazı köylerimizde eksiklik aksaklık olabilir. Peyderpey çalışmalar yapılıyor. Köylerimiz önümüzdeki dönemde ciddi anlamda hizmet alacak. Biliyorsunuz Bursa Belediye Başkanımız Alinur Aktaş. Alinur Aktaş İnegöl’den gitti. Alinur Başkanımıza destek olmamız gerekiyor” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş