“Milletimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Yayınlama: 28.12.2022
84
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT açıklamasının ardından, “Tüm Türkiye bir kez daha gördü ki Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ile tüm teşkilatları vatandaşlarımız için en iyisini yapmaya çalışmaktadır” dedi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Durmuş, şu ifadeleri kullandı:

“Milyonlarca vatandaşımızın heyecanla beklediği EYT düzenlemesiyle ilgili Beştepe’de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantının ardından Sn. Cumhurbaşkanımız yeni düzenlemeyle 2 milyon 250 bin kişinin emekli olmaya hak kazandığını açıkladı.Alınan kararın emeklilik bekleyen vatandaşlarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.






Yaş sınırlamasının olmadığı EYT kararı ile tüm Türkiye bir kez daha gördü ki Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile tüm AK Parti teşkilatları vatandaşlarımız için en iyisini yapmaya çalışmaktadır. Ne mutlu bizlere ki, bugüne kadar milletimiz için yıllara sarih birçok sorunun çözümünde olduğu gibi eyt problemininin çözümü de Sn. Cumhurbaşkanımız liderliğinde gerçekleşmiştir, milletimize hayırlı olsun…

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş