AK PARTİ’DE REFERANDUM ÇALIŞMALARI

Referandum çalışmalarına geçtiğimiz hafta start veren AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, çalışmalar kapsamında Baykoca Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yayınlama: 30.01.2017
1.474
A+
A-

Çalışmalara AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici katıldı.

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Baykoca Mahalle sorumlusu Sezai İleri, “Ak Parti Genel Merkezi’mizin ‘sandıklarımıza sahip çıkalım’ çağırısından sonra referandum çalışmaları kapsamında Baykoca Mahallemizde üyelerimiz ve sandık yönetim kurulları ile bir toplantı gerçekleştirdik. Geçtiğimiz seçim %74.4 oy aldığımız Baykoca Mahallesi referandum seçimlerinde yeni bir hedef koydu. Bu hedef referandum da %85  evet oyu almaktır. Ben tüm üyelerimizin azimle ve kararlılıkla çalışacaklarına eminim. İnşallah referandum da hedefimiz olan %85 oyu alırız ve hatta inanıyorum ki hedefin üzerine çıkarız.  Ama tabi ki bu oyları almak için teşkilatımıza ve üyelerimize bu referandumu  iyi anlatmak ve iyi çalışmak lazım. Biz öncelikle çalışmalara sandıklardan başlıyoruz. Sandık kurullarımız ile toplantılar gerçekleştiriyoruz. Sandıklarımızda üye sayımız %20. Bunu ilk hedef olarak %30’a çıkarmak istiyoruz. Sandık yönetim kurullarının çalışmalarından sonra referandum seçimleri kapsamında inşallah hazır bir şekilde sahaya ineceğiz. Bu referandum seçimleri ülkemiz için çok önemli. Vesayet anayasasını değiştirip, yerine milletin anayasasını getiren bir referandum seçimidir. Ben tüm üyelerimizin geçmiş seçimlerde olduğu gibi gerek sandıklarda gerekse seçim çalışmaları kapsamında sokaklarda canla başla çalışacaklarına inanıyorum. Ben cümlelerimi kurucu genel başkanımız ve 12. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleriyle noktalamak istiyorum; unutmayın seçim sandıkta kazanılır” dedi. 






 

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “Malumunuz referandum çalışmaları kapsamında AK Parti ilçe teşkilatı olarak mahallelerimizde sandık yönetim kurulu toplantılarımıza başladık. Bu akşam Baykoca Mahallesi sandık yönetim kurulu ile toplantımızı gerçekleştirdik. Sandık yönetim kurullarımız 9 kişiden oluşuyor. 3 kişi ana kademe, 3 kişi kadın kollarından ve 3 kişi de gençlik kollarımızdan oluşuyor. Amacımız teşkilatlarımızı referandum çalışmaları hakkında bilgilendirmek. Teşkilatımızda çalışmaları ve referandum hakkında gerekli bilgilendirmeyi vatandaşımıza ev ev, sokak sokak gezerek yapacaklar. Bizim AK Parti olarak referandum da evet oylarını arttırmak gibi bir hedefimiz var. Bunu mümkün olduğu kadar en yüksek noktaya çıkarmak istiyoruz. Bu şekilde Bursa’nın ve Türkiye’nin genel yüzdesini arttırmak istiyoruz. Teşkilatımız, yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, Belediye  Başkanı ve milletvekilimiz ile bu çalışmalara başladık. Anayasa değişikliği ve referandum inşallah Türkiye’mize hayırlara vesile olacak bir sonuç çıkarır. Biz de bu konuda üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Teşkilatlarımız bu toplantıların ardından inşallah referandum çalışmalarında ev ev, kapı kapı gezerek referandum hakkında herkesi bilgilendirecekler” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, AK Partiye üye olan 20 kişiye parti rozetlerini taktılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş