AK Parti’li yöneticiler Kahramanmaraş’ta

Yayınlama: 09.04.2023
115
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Belediye Başkanı Alper Taban, yönetim kurulu ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte deprem bölgesini ziyaret ederek, depremden etkilenen vatandaşlarla birlikte iftar programına katıldılar.

Konuyla ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hatice Tuna şu ifadeleri kullandı:

“Yüzyılın felaketi olarak adlandırılmıştı, 6 Şubat 2023 sabaha karşı yaşanan ve de 11 ilimizi etkileyen deprem. Felaketin ilk zamanlarından itibaren ilçe Başkanımız Mustafa Durmuş ve Belediye Başkanımız Alper Taban bölgede aktif olarak yer aldılar. Gönlü zengin, yüreği cömert İnegöl halkımız deprem bölgesine yüzlerce tır yardım göndererek, kardeşlerinin derdine derman olmaya çalıştı. Bizler de böylesine mübarek Ramazan akşamında AK Parti İnegöl teşkilatı olarak, ilçe ve belediye başkanımız, yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimizi ziyaret ederek birlikte iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Devletimiz bölgede canla başla yaraları sarıyor, sorunları çözüyor, ihtiyaçları karşılıyor. Bunun yanı sıra İnegöl Belediyemiz elinden gelen tüm imkanları bölgeye yönlendirmiş, belediyemizde görevli ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Allah emeği geçen herkesten razı olsun. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’ tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyoruz. Allah beterinden; benzerinden korusun, yar ve yardımcımız olsun İnşallah”






HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş